Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
AB
První dvě návštěvy se paní doktorka jevila jako milá osoba, co vše ráda vysvětlí, na třetí návštěvě už byla trochu kyselá a na čtvrté jsem dostala velmi nepříjemnou přednášku o zdravé stravě. Přibrala jsem vinou jiných léků dost kilo, ale asi škoda mluvit. Vážně uvažuji o změně lékaře. Tady by se chronicky nemocný člověk skoro mohl kát za to, že nežije sexuálně.
Petra L.
Od pani doktorky odchazim protoze jsem dostala velmi dlouhou a neprijemnou prednasku o tom,kdyz jsem po ni chtela vysetreni na darovani vajicek. Ja chapu,ze spousta lidi je proti tomu,ovsem dostat od lekare kazani jak ona osobne je proti tomu,jak se ji to hnusi a jak je to nehumani... Zas na druhou stranu,je to ma vec,vsechny podminky a veci okolo toho s tim spojene znam a nepotrebuju slyset,jak se mnou pani doktorka pohrda. A v neposledni rade je sestra,podle mne uz v duchodovem veku. Velmi neprijemna a dovolat se do ordinace kdyz je tam on je nemozne. Telefon zvoni,sestra to zvedne a polozi vedle?! A kdyz tam clovek prijede a reknu,ze jsem se pokousela nekolikrat dovolat tak neodpovi ani slovo.
Veronika
K paní doktorce jsem nějaký čas chodila a velice rychle utekla. Když jdu na gynekologii, tak nepotřebuju vědět, jak se stravovat a dostávat rady jak hubnout. To, že je paní doktorka makrobiotička, je hezké, ale ostatním to cpát nemusí, kor když mi řekla, že se mám v podstatě živit jen zeleninou a vynechat všechno maso a pečivo. Měla jsem gynekologický problém a hned jsem dostala atb, což nemám ráda, protože z nich mám vždy další zdravotní problémy. Možná to nešlo řešit jinak, ale kdybych aspoň věděla, co mi je, ale to jsem z paní doktorky nedostala, jen, že je to vcelku běžné. Až od sestřičky jsem se pak tak nějak dozvěděla, co jsem na veřejném koupališti chytla. Ale úplně největší pecka je, když ležíte na křesle a vejde sestřička a vidí Vám až do krku. Tuhle paní doktorku opravdu nedoporučuji.
Haňule
S paní doktorkou problém nemám,ale zdravotní sestra co tam pracije,spíše pání v důchodě na brigadě mi nevyhovuje.Je mi nepříjemné s ní mluvit cítím se při tom jak školačka co nic nevím.Toto mě velice mrzí.
MK
Bohužel, vedle strohých lékařských hodnocení, někdy i štiplavých poznámek se člověk příjemného, lidského, vřelého přístupu nedočká. Úsměv by asi bolel. Jsem poprvé těhotná a už se bojím na něco zeptat, protože mě paní doktorka buď odbude nebo dokonce obrací oči v sloup, mávne rukou apod. Už mě to nebaví. Připadám si tam jen jako na běžícím pásu, ne jako člověk. Když volám, tak mám pocit, že mají vyměřeno 30s na hovor, někdy nestačím ani dokončit pořádně větu. Uvažuji o změně, ale nejsem si jistá, jestli je to v půlce těhotenství dobrý nápad. :( Na druhou stranu se mi zdá, že svému oboru rozumí, ale nedávno jsem i o tomto začala pochybovat, když mě odbyla ve věci, kterou bych očekávala, že alespoň prověří.
Verča H.
Musela jsem od paní doktorky odejít, protože jsem trpěla hroznými bolestmi podbřišku v době menstruace, nebyla to jen nějaká bolest ale bolelo to na tolik že jsem nemohla normálně fungovat, na tyto problémy mi paní doktorka odpověděla že je to normálně a že jsem zdravá. Asi po půl roce co jsem chodila k paní doktorce svěřila jsem se se svými potížemi jiné paní doktorce a ta mi diagnostikovala ENDOMETRIÓZU proto s paní doktorkou Studničnou nejsem spokojená protože nedokázala zjistit co mi je.