Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Lenka
S paní doktorkou jsme již sedmým rokem velmi spokojeni. Chodím k ní se dvěma dětmi a vždy správně diagnostikovala nemoc. V případě potřeby nechala udělat odběry - na salmonelu, kampylobakteriozu, výtěry z krku, vyšetření krevního obrazu. K dětem byla vždy vlídná stejně jako paní sestřička, která zase přispěla různými praktickými radami.
Michael
Chodím k p. Rynešové s alegií na pyl a roztoče skoro 16 let a nemám s ní problém.
poradí,dobrá paní doktorka
jen doporučuji.
k paní doktorce už jezdím asi tak 17 let jsme velice spokojeni mám dva syny a oba jsou alergici starší se léčí i s astmatem a numužu si stěžovat mladší je alergik ale díky PANÍ DOKTORCE Rynešové už nejméně dva tři roky nemá potíže tímto moc DĚKUJI ale i sestřičce za laskavý přístup k dětem moc DĚKUJI SPOKOJENÁ MAMINKA
Je to velmi dobrá doktorka
good
Mokachino
Je to dobrá doktorka, zda se někomu nezdá její postup muže si doma vyšetřovat mazliky sám. Před ní jsem vystřídal 2 doktory, ale až pí. Rynešová mi zjistila že mám opravdu na něco alergii ;)
cerna
dobra doktorka vzdycky nam pomohla