Vendy
Paní doktorka je výborný profesionál a k tomu ještě skvělý člověk. Vůbec není snadné pracovat s lidmi, natož když jim není dobře. Jsem ji vděčná za péči o celou mou rodinu. Když mi připravovala papíry do lázní ještě v pátek v 17.00 hod, tak to klobouk dolů. Zkuste si zajít v tuto dobu třeba na úřad...
Lukas Liska
K paní lékařce chodím s rodinou hrozně dlouho a neměnil bych.Paní doktorka dokáže pomoct,poradit a vyslechnout.Je velmi empatická a je odborníkem na svém místě.Je pravda,že čekací doby jsou někdy dlouhé,ale kvalita a péče vyžaduje trpělivost.Spousta z nás si neuvědomuje,že je to 1 člověk na x pacientů.Za mě vynikající lékařka já jsem s ní spokojen.
Lucie
Paní doktorka je vynikající lékařka. Takových jako je ona, je bohužel málo. Je skvělým odborníkem, ale hlavně má lidský přístup.Mám k ní naprostou důvěru, vždy mi pomůže. Sestřička je též příjemná a vstřícná. Mohu jen doporučit !!!
Ala
U paní doktorky jsem byla 3x a musím uznat, že je opravdu kapacita. Nikdy nic nepodcení, má úžasný, vřelý, přátelský přístup.
Lucie
Velmi pečlivá, diskrétní a milá paní doktorka. Bohužel jsem ji z důvodu stěhování musela opustit. Hrozné jsou čekací doby, hodně lidí odchází po několika hodinách čekání z čekárny. Jinak super doktorka, je takových opravdu málo....
Nedávno jsem se k paní doktorce přihlásila a jsem velmi mile překvapená. Paní doktorka i sestřička byly velmi milé a vstřícné, paní doktorka je sympatická a příjemná dáma a léky co mi předepsala mi okamžitě zabraly a pomohly.
Rozhodně mohu doporučit.
k paní doktorce chodí moje celá rodina už hoooodně let a jsme všichni velice spokojeni. Paní doktorka je velice svědomitá a navíc vždy velmi diskrétní a příjemná. Doporučuji !!!! Za její péči velice děkuji, pí.Krejčí
zkrátka nejlepší s individuélním přístupem k pacientovi
Marie
MUDr Jana Posltová je skvělá lékařka. Většinou velmi dobře určí nemoc a dobře poradí jak
úspěšně se vyléčit. Je velmi svědomitá a příjemná. Přeji ji hodně zdaru. Marie