Puškinova 2a, Vyškov
Adoch K.
Pro mě osobně nejlepší pediatr na Vyškovsku.Znám ji od dětství a,jako rodič.Pro mě jediná a nejlepší volba u mých dětí..
• Praktický lékař pro děti a dorost • Naše lékařka •
kaja401
Chodila jsem k paní doktorce v dětství já i moji dva bratři. Naše mamka s ní byla spokojená. Dnes k paní doktorce chodím se synem a nemůžu si stěžovat. Je to lékařka s dlouholetou praxí a rodiče zbytečně nestresuje s banalitama. Nic, ale také nepodceňuje a pokud se jí prcek nezdál odeslala nás ke specialistovi. Ví, že každé dítko je individuální. Jen se děsíme ke komu jít až nám paní doktorka půjde do důchodu. Marková, Radslavice
K PANÍ DOKTORCE MUZIKÁŘOVÉ CHODÍME UŽ PŘES 3,5ROKU NEMŮŽU SI ZATÍM NA NIC STĚŽOVAT VŽDY BYLA OCHOTNÁ VE VŠEM PORADIT JAK V ORDINACI TAK PO TELEFONU.MOJE DCERKA K NÍ CHODÍ VELMI RÁDA.NEVÍM JAK JINÍ ALE MY JSME S PANÍ DOKTORKOU ZATÍM SPOKOJENÍ!!!
Pesica Roman
Jestli je tohle pani doktorka Muzikarova ktera me lecila v detstvi na alergii a astma a name caste dechove potize tak mam vzkaz pro pani doktorku z velkym P pani diktorko diky za vse co jste kdy pro mne udelala jsem bez obtizi od te doby co jste me vylecila a sem vam zato moc vdecny nebojim se podepsat sem na vas hrdy
R
romana
Hrozně hodná paní doktorka, pro děti jak dělaná. Vždy dobře poradí
Velmi dobrá
Velmi příjemná paní doktorka, která se snaží dobře poradit a s případným problémem odkázat na specialistu. Syn ji má velmi rád (má 3 roky), nebojí se k ní jít, spíš se mu z ordinace ani nechce. Pěkná čekárna i ordinace s hračkami.