Praktický lékař pro děti a dorost
Pekařská 84, Brno

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost Jiný

K pani doktorce jsem chodila uz ja jako dite. Nyni k ni chodi i dcerka. Pani doktorka je skvela, empaticka, k diteti vzdy mila. Nikdy nic nepodceni. Nejlepsi detska lekarka. Bydlime nyni 45km od Brna, ale k dobremu lekari si radeji dojedu.

Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost pravidelné zdravotní prohlídky

U paní doktorky je syn registrován od narození, tedy skoro 11 let. Syn byl hodně nemocný, prakticky každý měsíc.Porucha imunity a atopický ekzém nám dali zabrat. Vždy syna řádně vyšetřila, popřípadě odeslala na další vyšetření ke specialistovi a ještě tam zavolala, aby jsme dlouho nečekali. Nikdy nebyl problém s konzultací po telefonu, sestřička mi vždy předala paní doktorku k telefonu. Jsem zdravotní sestra s 26 letou praxí a paní doktorka i sestřička jsou velmi ochotné, milé,a zkušené profesionálky.
L.Šenovská

Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost

Pani doktorka je výborná,od narození meho syna,a tj.pred 10lety,se o nas moc hezky stará. Syna vzdy pečlivě prohlidne,kdyz se ji neco nezda,odesle nas hned do odbornych ambulancí.ATB pise opravdu jen,kdyz je to potřeba.Vse mi vzdy vysvetlila a nikdy neodbyla,sestra prijemna a mila.Za nas velmi doporucuji.Vecerova

Velmi profesionální přístup jak doktorky tak sestry v péči o naše ratolesti. Mohu jen vřele doporučit. Maximální spokojenost.

uzasna lekarka. peclivy pristup, ktery zachrnail synovi zivot, kdyz nas zavcas poslala k dalsim specialistum
vzdy ochotna poradit, vysvetlit i po telefonu

Paní dokrotku, musím doporučit poradí vše vysvětlí projistotu napíše na lístek aby člověk věděl. Měli jsme už s miminkem ucpaný kanálek v očičku a průjem v 6 týdnech. Vždy byla vstřícná usměvavá a sestřiča také vždycky usměvavá a vstřícná. Poradí po telefonu jak doktorka i sestřička. Mají moc krásnou čekárnu i ordinaci. Ke všem mají osobní přístup. Moc děkuji paní doktorce za péči co dává mému synovi a přeji ji aby měla jen milé pacienty a pohodu. Hapalová

Jsme velmi spokojeni. Paní doktorka je vždy pečlivá a vstřícná.
Není problém kdykoliv zavolat kvůli radě.

K paní doktorce jsem chodila s dcerkou asi do dvou let, potom jsme se odstěhovali a měli jsme to dost z ruky, což mě mrzí. Ale jinak co se týče paní doktorky, byla fantastická. Vždy se nám věnovala, poradila, byla na telefonu. Pokud zvažujete dětskou lékařku v centru města, tak vřele doporučuji :-) A má moc milou sestřičku.

ja pani doktorku doporucuji....
Posledni dobou se mi stavalo,ze jsme s malym cekali 45 minut-i kdyz jsme byli objednani....

Z

Nikde a nikdy jsem nepotkala tak fajn paní doktorku a sestřičku..Ochotně poradí kdykoliv a můžu se zeptat na cokoliv..
K dětem je moc milá a je vidět, že tuto práci dělá ráda..
Je velice pečlivá a vstřícná..
Komunikace s ní i se sestřičkou je vždy pohodová a nese se v duchu dobré nálady..
Ordinační hodiny má vyhovující a jelikož má i internetové stránky a mejl, tak je to všechno úplně super.. Vřele doporučuji.
Jsem moc ráda, že jsem se rozhdola změnti naši původní doktorku za tuhle NAŠI novou:-)
Byla nám s Verunkou hned sympatická - z fotky.. a má krásnou čekárnu a ordinaci.. což je pro děti důležité... zatím se mi nestalo, že by mi Verunka extremě moc plakala když jdem od paní doktorky z očkování..
A velice s mi zamlouvá, že když jsme objednané, tak jdem opravdu na čas.. no plus minus 5 minut, ale to nic není :-)
Navíc se nepotkáváme s nemocnými dětmi..