- Dětská gynekologie
Svornosti 86/2, Havířov
Laura V .
Chodím k paní doktorce asi od mých 15 let . Nikdy jsem s paní doktorkou neměla problém, vždycky mi vše vysvětlila. Já si paní doktorky moc vážím. Zachránila nám maličkou. Já už bych jinam nešla:)
• Praktický lékař gynekolog s.r.o. • Jiný •
T
trida84
Já jsem s paní doktorkou taky velmi spokojená. Chodím k ní už 16 let a nikdy jsem s ní neměla žádný problém. Ano je upřímná, ale tak by to mělo být,ne?
Mám dvě zdravé děti a péče v těhotenství byla taky v pohodě. Po šestinedělí mi automaticky dělala ultrazvuk (a ne jako u jedné paní, která tady psala, že se ultrazvuku nedočkala). Při každé kontrole mi bere stěry na histologii, a když jsem měla nějáký jiný problém, tak mi v klidu udělala i ultrazvuk.
Myslím si, že každému se prostě zavděčit nemůže.• • •
Jana
Paní doktorka Alešová je pečlivá a svědomitá lékařka se zájmem o pacienta. Chodím k ní už asi 10 let a rozhodně bych neměnila. Ve srovnání s předešlými gynekology, ke kterým jsem chodila (5), nikdy nečekám více jak 10 minut - to znamená, že má perfektně rozvržený čas objednávek. Jinde bylo "normální" čekat i přes objednávku několik hodin. Když jsem měla problém, vždy mě vzala téměř hned. Vyšetření nikdy neodbyla, naopak je velmi důsledná. Sestřičku má milou a příjemnou...to se hned tak nevidí. S paní doktorkou Alešovou jsem velmi spokojená.
G
guest
To, co tady čtu je asi velmi individuální....Chodím k p. doktorce už asi 10 let. Měla jsem problémy s menstruací a paní doktorka mě ochotně vyléčila a vše mi vysvětlila. Teď řeším problém ohledně početí a když jsem se jí na to ptala, tak mi velice pěkně a citlivě vysvětlila, že mám ještě počkat a zkoušet to dál. Navíc tomu není ještě rok, co se nám to nedaří. Všude, kde přijdete, tak jste nespokojení s nějakým lékařem a někdo jiný si ho nemůže vynachválit ...neříkám tím ovšem, že jsou všichni neomylní, ale co se týká této lékařky, tak čistě mé zkušenosti jsou velice kladné. Sestřička je velice milá a ochotná.
Katerina Koci
Paní doktorka a sestřička jsou dobrý tým. Mám jen dobré zkušenosti jak s osobním přístupem, tak s flexibilitou. Paní doktorku určitě měnit v dohledné době nebudu, protože jsem u ni opravdu spokojena při každé návštěvě.
Hana S.
Paní doktorka je upřímná a znalá posledních změn a novinek v jejím oboru. Čekáte-li od svého lékaře něco jiného (chválení za to co děláte špatně pro své zdraví apod.), pak není divu, že můj názor na paní doktorku nemusíte sdílet. Já jsem naprosto spokojená a paní doktorku bych bez váhání doporučila.
Hana S.
Paní doktorká je svérázná, ale řekne Vám na vše přímo a na rovinu bez chození kolem horké kaše. Pokud od Vašeho lékaře čekáte jiný (neupřímný) přístup, pak možná nebude Vaším šálkem kávy, já bych ale v žádném případě neměnila!!!
Jana V.
Přešla jsem k paní doktorce před dvanácti lety, když jsem byla těhotná, a chodím k ní dodnes velmi ráda. Moje předchozí lékařka se mnou sotva promluvila, neměla o své pacientky žádný zájem. Paní doktorka Alešová je naproti tomu zlatá, osobně ji mám velmi ráda. Možná nemusí každému sedět její styl jednání, ale každá jsme nějaká, že? Já s ní nemám ani ten nejmenší problém, vždycky všechno vysvětlí, má zájem, snaží se potížím předcházet. Chodí k ní i moje dnes dvaadvacetiletá dcera a taky s ní nemá problémy. Sestřička je taky skvělá. Komu se tam nelíbí, ať to zkusí jinde, dobrých doktorů je dnes setsakra málo a možná budou ještě prstíčkem hrabat.
...
Moje zkušenosti jsou prozatím s paní doktorkou příjemné, informovala mě o celém průběhu při vyšetření, byla milá, nic mi nevnucovala. Sestřička velice sympatická :-)
Já k paní doktorce docházím pravidelně šest let a nemohu si na nic stěžovat. Prohlídky neodbývá a je velmi pečlivá. Ano, možná se někomu může zdát trochu odměřená, ale raději budu docházet k téhle "odměřené" paní doktorce než k nějakému doktorovi, co se chová jako kamarád, ale potom něco zpacká. Mapříklad moje známá chodí k doktorovi co ji předepíše prášky i když ji TŘI roky neviděl!!! To si myslím není normální. Paní doktorka nic neodbývá. Pokáždé mi bere vzorky na histologii atd (Což taky není u jiných doktorů pravidlem jak jsem se doslechla) A když jsem měla nějaký problém ráda mi pomohla. To samé mohu řct o sestřičce. Když jsem zjistila že ten den potřebuji prášky a nemohla jsem se tam včas dostavit, nechali mi recept pod rohožkou. A to je velmi dobrý přístup k pacientkám. Ne každý by reagoval stejně... Molnárová
- Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Havířově
- Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Havířově