Poliklinika Revoluční
Revoluční 19, Praha

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

F

Pan doktor velmi vstřícný a ochotný. Nelze nic vytknout. Franci

Umístění: Poliklinika Revoluční Jiný

Naprostá spokojenost s přístupem pana doktora. Vše vysvětlí, je pečlivý a důkladný. Vyšetření proběhlo za pár minut.

E
Umístění: Poliklinika Revoluční Jiný

Rychle, stručně, ale přesto efektivně, pečlivě a s nadhledem. Příjemný člověk, kvalitní lékař ochotný vysvětlit pacientovi, co se děje. Víc takových doktorů, prosím.

Umístění: Poliklinika Revoluční Jiný

Velmi příjemný lidský, empatický lékař. Jeho přístup vyléčí ale i potěší dušičku. V dnešní době hodně potřebné a za to mu moc děkuji.

Umístění: Poliklinika Revoluční Jiný

Naprostá profesionalita, bez objednávání , bez dlouhých dob stravených v čekárně, pokud na internu tak jedině MUDr. Jan Večeř !!!!

Umístění: Poliklinika Revoluční

Potěšila mě ochota a profesionalita pana doktora, žádné dlouhé čekání.
Doporučuji, není to samozřejmost.

Absolutní spokojenost s panem doktorem. Velmi sympatický a milý, vřele doporučuji. Byla jsem na EKG a za pár minut jsem byla venku :)

B

Pan doktor Večeř je skutečně skvělý, jeho lidský a precizní přístup mě velmi mile překvapil, více takových pozitivně naladěných a příjemných lidí do našeho zdravotnictví.

C

Vynikající lékař. Měla jsem chřipku s pomocí 2 ATB ji léčila má praktická lékařka, chřipka přešla v kašel a přisly nepříjemné bolesti hrudníku. Po 14cti dnech jsem si sama našla plicní lékařku, která mi dala další dvoje ATB a situaci posléze vyhodnotila jako chronickou bronchitidu. Čtvrtý týden - velké bolesti na hrudi neustávaly, sílily nepříjemné pocity pod žebry. V pátek ve čtyři hodiny odpoledne jsem hledala, kdo by mi pomohl. Našla jsem MUDr Večeře, za hodinu jsem byla u doktora v ordinaci. Vyloučil vše ostatní, poslal mne kvůli bolestem na chirurgii a k jiné plicné lékařce, že se mu plíce nezdají. Okamžitě mi napsal žádanku na základní krevní testy a divil se, že za předchozí měsíc léčby žádná z předchozích doktorek krev nechtěla. Doporučená plicní lékařka našla atypický zápal plic. Co mne velmi překvapilo bylo, že mi pan doktor volal v sobotu ráno, jak jsem dopadla s bolesmi na chirurgii, protože jsme se v ordinaci minuli a on neměl zpětnou vazbu. Děkuji za takovýto pečlivý přístup !

vyborny lekar, empaticky, vse vysvetli, na vse odpovi, je ochotny diskutovat a najit reseni, dava zdravotni problemy do souvislosti, zadne dlouhe cekani v cekarne, vse je velmi rychle, ale pacient nikdy nema pocit, ze byl odbyt nebo ze by obtezoval, jediny lekar, kam chodim rada