Odborný lékař kardiolog

Moskevská 658/41, Liberec

Chtěl bych poděkovat panu doktorovi i sestřičce za jejich milý vstřícný a lidský přístup k pacientovi. Je to jeden z nejlepších odborníků v Liberci od kterého by se leckteří lékaři mohli a měli učit jak se má lékař chovat k pacientovi a to samé i od sestřičky je to super dvojka a odcházím vždy s dobrou náladou z této ordinace. Děkuji Vám moc.

• Odborný lékař kardiolog Jiný  •

• H

Super....skvělý....fajn.....vždy se k němu těším a odcházím s dobrou náladou

Prijemne vystupovani, celkovy dojem velmi pozitivni.

• Vysoká odbornost. vzorná péče o pacienty, lidský přístup, seznámení se zdravotním stavem - podrobné.

• Pan doktor je vynikající odborník, velmi přijemný člověk a ochotný vyšetřovat i po pracovní době.

Před takovým lékařem smekám.

• Profesionální přístup a vynikající specialista

• Nejlepší kardiolog v Liberci a okolí!!!!

• Velmi dobrý lékař,příjemný, sympatický a důsledný.

Návštěva u dr. Štrincla vždy povzbudí, dokonce potěší. Jeho lékařským rukopisem je takt vůči pacientovi, léčí už klidem a svou osobností. Cokoli doporučí, plním bez zaváhání - jen to snížení osobní váhy mi jde pomalu...

• Z

Vzdělaný a pracovitý lékař, který Vás uklidní a zbaví stresu po krátké rozmluvě. Mám vysoký tlak již 20 let a můj zdravotní stav se rozhodně nehorší. Pokud dodržuji jím stanovenou životosprávu, tak se i lepší. Mám psychicky náročné povolání a občas se mi stane, že se vystresuji tak, že si myslím, že mi praskne srdce a tento doktor mě dal vždycky dohromady. Až půjde do důchodu, tak asi umřu.