Jan Šmejkal

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí
Interní a revmatologická ambulance
Na Sadech 23, Chocerady

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

Tento rok jsem si s lékaři fakt užila a někteří si ani nezaslouží titul. Ale tady k tomu PANU doktorovi se po operaci ráda vrátím a vyřeším s ním svůj další problém. Pan doktor i sestřička jsou báječní, pohodoví a poprvé v tomto roce jsem neodcházela domů s brekem, ale uklidněná a s nadějí v lepší zítřky. Takže jim MOC děkuji. Škoda že ostatní takhle lidský přístup nemají.

Naprosto senzační lékař pomůže poradí, mě velice pomohl. Navíc je naprosto super v organizaci objednací doby kterou dodržuje čekání maximálně 5 minut bez objednání sice nemáte šanci ale zase když se objednáte můžete se spolehnout že tam nebudete čakat. Rozhodně všem doporučuji. Takovích lékařů kdyby bylo více.

Já mu vděčím za život.Docházel jsem předtím k několika lékařům a vždy mi řekli,že se jedná o banalitu.On mě ihned vyšetřil a odeslal na operaci- a tak Vám mohu psát toto hodnocení.
Děkuji a doporučuji.

F

Mně pan doktor zachránil život.Jsem mu vděčný.
Poznal to, co před 3 lékaři přešli bez povšimnutí.
Děkuju.

Děkuji za profesionalitu a za lidský přístup pana doktora,ale i pani sestřičky!!!!!

Dobry den k panu doktorovi dochazim kratce,ale jsem s nim velmi spokojena ma vlidny prispup k lidem,pozorne si vyslechne co vas trapi a vzdy dobre nasadi leky a i dobre urci diagnozu.Dochazi k nemu i moje maminka a ta ma ten sami nazor jako ja.I zdravotni sesricka je velmi mila a ochotna.Proto bych za jeho peci chtela moc podekovat a pridava se i moje rodina.Dekuji a s pozdravem A. Trachtova.

Š

Je velmi vstřícný ,lidský a vzdělaný.

Lékař léčí už tím,že je velmi příjemný,umí člověka vyslechnut. Ke každému přistupuje individuálně.Velmi pěkně se směje a hned je nám lépe/i když se zrovna necítíme dobře/.Sestřička je velmi milá a jsou velmi dobrý, sehraný tým.Je to odborník na svém místě.

Velmi sikovny lekar, dobra organizace cekacich dob