MUDr. Jan Novotný

Ortoped Více

Ústí nad Labem 1 adresa

Ortopedie, rehabilitace
Šrámkova 2A/3319, Ústí nad Labem

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

B
Číslo ověřené
Umístění: Ortopedie, rehabilitace Jiný

Dnes jsem s tříměsíční dcerou navštívila ordinaci pana doktora Jana Novotného a jsem nad míru spokojená.Přešli jsme k panu doktorovi pro nespokojenost s postupem léčby kyčlí naší dcery od jiného lékaře a jen mi potvrdil to,co jsem si myslela.Dcera dostala abdukční peřinku hned na první kontrole po porodu,na další kontrole údajně žádná změna k lepšímu a najednou na dalsi kontrole již zde u pana doktora světe div se,dcera má kyčle naprosto v pořádku.Ještě dodávám že jsem dceři peřinku vůbec nedávala.Dcera má od porodu ještě jiný ortopedický problém který původní lékař vůbec neřešil i přes dotazy zda je to v pořádku.Pan doktor Novotný si okamžitě sám všiml, dceru vyšetřil komplet po ortopedické stránce a to jsme prisly jen na kyčle.Vše podrobně vysvětlil, několikrát zopakoval aby bylo vše jasné a k dceři se choval velmi mile.Mladá sestřička také milá.

Číslo ověřené
Umístění: jiné místo Jiný

MuDr.Novotný mě téměř vždy zachrání, zkrátka to co očekávám od svého ortopeda absolutně splňuje. Za mě odborník a velmi milý člověk, slečna sestřička píchá injekce,že je ani necítím . Každopádně vřele doporučuji Lenka Bundová

E
Umístění: Ortopedie, rehabilitace Artroza, pohybové problémy, bolesti.

Výborný ortoped. Nemám jedinou výtku. Vždy vysvětlí léčbu, snaží se ulevit od bolesti a výměna kolena je perfektní.

Umístění: Ortopedie, rehabilitace displazie

Pan doktor je skvělý, vždy pomůže a poradí. Moc mu děkuji za jeho péči, která je velmi profesionální. To samé sestřička!! Také úžasná:) Kolouchová.

27.6.jsem byla na druhé návštěvě u dr. Novotného. Je super a hned po první jsem byla spokojena.V doktusu si nevěděli rady. Po včerejší návštěvě i už splaskl i kotník..Potíže trvaly rok a já se trápila. Ten dr,je mladý . Nevím zda je Jan neboTomáš. Takže to shrnu-sestřička a pan doktor jsou velice vstřícný , ač jsem starší ročník tak jsem byla prostě šťastná že jsem je poznala. Děkuji a doporučuji. Jana Š.

děkuji za vysoce odbornou pomoc v léčbě ramen a stejně tak za lidsky osobní přístup. Jsem rád, že jsem se odhodlal jít se svým dlouhodobým problémem týkajícím se bolestí v ramenou k doktorovi a jen lituji, že jsem to neučinil dříve. Stejný dík patří teamu rehabilitačních sester.
Jaroslav Marek

Výborný dětský ortoped s citlivým přístupem ke svým malým pacientům. Vřele doporučuji.

Š

už jsem myslel, že nebudu moci zvednout ruku a dostal mě z toho

R

Krásné jarní dny Vám všem, co čtete recenze na MUDr. Novotného.
Po letitých zkušenostech s lékaři mohu "říci", že po návštěvě již zmíněného lékaře jsem nadmíru spokojena.
Před pár dny mi v LT operoval nohu a na její dosavadní výsledky a pooperační péči, která jak všichni víme, je velmi důležitá, si nemohu stěžovat. Ba naopak!

Máte zlaté ručky, pane doktore!!!

Všem vřele doporučuji.

Krásné velikonoce přeje Štěpánka R.

Pan doktor je skvělý odborník, perfektní diagnostik a operatér. Práci vykonává "nejen" profesionálně, ale i srdcem. Ke svým dětským pacientům má krásný a laskavý přístup. Nejinak tomu je i u dospělých pacientů. Vřele doporučuji.