Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
U pana doktora jsem byla 2 x ,když měla moje paní doktorka dovolenou. Je to velice slušný a ochotný lékař . Vůbec jsem neměla pocit,že ho obtěžuju když nejsem jeho pacient. Vždycky mě vyšetřil bez problémů... jenom škoda,že u něj v čekárně jsou pouze nedočkaví pacienti,kterým vadí dlouhé čekání a nechápou,že všichni mají právo na kvalitní a pečlivé ošetření a jen breptají kvůli dlouhému čekání.
Pana doktora doporučuji :-)
super, já jsem spokojená.Daniela
Z mého pohledu jsem se svým praktickým lékařem spokojen. Jsem zde registrován léta a pana doktora bych za vedlejší "rychlolékařku" neměnil. Chodíme k němu celá dospělá část rodiny a i moje matka, která stoná dlouhodobě je u pana doktora a sestřičky spokojená.
Pavel Pokorný
Dr.Kremlička je podle mě lékař toho rodinného typu, u kterých čteme v knihách. Jsem u něj registrován přes 30 let a mám ten názor, že na dobrého lékaře si počkám i delší dobu v čekárně, když sleduji pacienty vedlejších ordinací, kteří tak dlouho nečekají. A je tu názor o poplatcích, asi víte, že v současné době pojišťovny pokutují za nevybírání poplatků, takže ani dr.Kremlička si patrně nechce dělat problémy s pojišťovnami. Já mám poplatek připraven a dávám ho ihned na začátku na stůl, jednou jsem na něj totiž zapomněl a odešel.