K.J.
Milý přístup pana doktora i sestřičky. Nic nezanedbá, vše řádně vysvětlí. Chodím k němu já i děti, velmi milý přístup k dětem, vůbec se ho děti nebojí. Za mne naprostá spokojenost. Nikdy
dlouho nečekáme, většinou vše na čas.
Pavel Ordos
Moje zkušenost je velice pozitivní. Profesionální přístup, dobré vybavení a dlouholeté zkušenosti dělají z pana doktora Konečného výborného stomatologa. Vřele doporučuji....
Za svůj život jsem poznala již několik stomatologů,ale pan doktor, je z mé osobní zkušenosti opravdu nejlepší.Hodnocení:velmi precizní a jemná práce,snaží se každý zub zachránit(co si budem povídat vlastní zub,je vlastní zub)pokud již není zbytí a přistoupíte k nějaké náhradě(korunka,můstek,atd.),cenově je to přijatelné,v žádném případě nepatří mezi drahé stomatology,personál je na 1 s *,vybavení je také na velmi dobré úrovni,co více dodat, pokud hledát kvalitního a zkušeného stomatologa,je pan doktor v našem kraji ta nejlepší volba.Jurdová Vrchotová
zahalka
velmi dobry zubař všem mohu jen doporučit j.šmejkal
Aník
Pan doktor, je strašně hodný, milý, šikovný.Má skvělé vybavení v ordinaci,milou sestřičku.Zkrátka jsem s ním spokojená i celá má rodina.Všem kamarádům vždy doporučuji a také jsou spokojeni.Je zkrátka úžasný a má zlaté ručičky
Lapsanska
jsem spokojena i cela ma rodina
Daniel H.
Schopný, ochotný, specialista, moderní vybavení, práce téměř bezpolestná.