Ordinace

Hranice

Velmi přátelským tónem vám povýšeně řekne, co máte a nemáte říkat, aniž byste si stěžovali, vás vyčerpávajícím a otravným způsobem poučí o tom, jak máte být rádi, že jsme v zemi, kde vůbec dostanete lékařskou péči atd. (jeho monolog je téměř nekonečný) a taky zmíní mnoho jiných nesouvisejících témat, která ho štvou, např. dementní matky, politická situace, stereotypy v povolání. Třesou se mu ruce, ale na napsání atb a kapek dostatečné. Již nikdy více, ani na kontrolu. Ani jsme nedostali zprávu o ošetření.

• Ordinace Jiný  •

• S

Mudr. Ján Jablonský je velice nepříjemný lékař.
    Je to typ člověka, který snese buď mlčení(jako souhlas) a nebo výslovný souhlas(ano).
    Dialog je pro něj neznámým pojmem, místo toho vede monolog o věcech nesouvisejících s tématem.

Z mých 3 návštěv u něj jsem dále odpozoroval, že:
    1-má třes rukou
    2-má problém s inkontinencí
    3-občas používá nesmyslná slovní spojení (cituji: "hodíme prací prášek do mikrovlnky"), aniž by si toto uvědomil.

Nejsem erudován v medicíně, ale tato 3 zjištění spolu s popudlivým chováním pana doktora mohou naznačovat nějakou rozvíjející se chorobu.

Shrnuto-po osobní ani profesní stránce nevyhovující, a to jsem byl trpělivý a vydržel 3 návštěvy než mi došlo, že to nikam nevede a šel jinam.

Druhý otorinolaryngolog mi sdělil, že léčba od pana Jablonského byla chybně určená a potvrdil tímto mou negativní zkušenost.

• Ordinace  •

• Y

Dobrý den, s negativními zkušenostmi souhlasím. V čekárně pacient (i s malým dítětem) čeká běžně 2 hod. i více. Jelikož dítě po propíchnutí uší se další návštěvy u lékaře obává, každá minuta se zdá být x-krát delší. Pan doktor sice působí na malé děti jako autorita a někdy se snaží být i kamarád, avšak s bojácivým dítětem pracovat neumí. Maminkám radí (několikrát během návštěvy) jak se mají k dítěti chovat a jak jej mají neustále chválit, avšak on po dítěti které má z vyšetření obavy řve a staví do latě i rodiče. Naposledy mi řekl, když jsem se na další kontrolu chtěla objednat na určitý čas (abych s dítětem neabsolvovala znovu to dlouhé čekání), že on neobjednává a pokud se chci objednat, tak ať si najdu jiného lékaře. V ordinaci (když se malý na jeho "kosmonautickém křesle" bál sedět) na nás řval: "A VEN! Na mě čekají i jiní pacienti, kteří spolupracovat budou rádi" (už bylo před koncem ordinační doby). Při vstupu do ordinace však člověka vítá s úsměvem a vždy nějakou historkou. Už jsme si jiného lékaře našli!!!

Nedoporučuji. Stačila mi jediná návštěva a zjistila jsem, že tento lékař je velice arogantní, pacienty uráží, chová se k nim jako nadčlověk a místo nemoci řeší věci ze soukromí pacienta! Kdyby byl jediný lékař v jeho specializaci v celé republice, raději navštívím šarlatány!

Nemůžu pana doktora příliš doporučit.Působí sice sympaticky,ale po odborné stránce jsme já ani manžel spokojeni příliš nebyli.