Psychiatrická ambulance
Žižkova 81, Kralupy nad Vltavou

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Umístění: Psychiatrická ambulance

Nejlepší psychiatr, kterého můžete u nás v současnosti nalézt. Nemyslím si, že existuje něco s čím by si nevěděl rady. Člověka má prohlédlého už ve dveřích a mám pocit, že by mi pomohl. Psychiatr, kterého jsem měla před ním, byl zoufalý, cpal do mě špatné prášky, co fungují jen dočasně. Jsem moc ráda, že jsem narazila na pana doktora, který mi pomáhá v tak rychlém čase dát život znovu do pořádku. Silně pochybuji o tom, že je tu v jeho oboru někdo zkušenější než on...

Z
Umístění: Psychiatrická ambulance

Chtěla bych tímto vyjádřit své uznání panu doktoru Flídrovi. Tím, že mě před lety správně diagnostikoval a našel pro mě správnou léčbu, mi nejdříve postupně zkvalitňoval život a posléze mě do něj doslova navrátil. Nikdy mu za to nepřestanu být vděčná. Vedu naprosto normální život, vykonávám své povolání, prostě funguji a těším se z každého dne. Moc to pro mě znamená. Oceňuji profesionalitu pana doktora, jeho lidskost, vstřícnost a pochopení. Vyhovuje mi i to, že pan doktor Flídr má pevnou objednací dobu, kterou dodržuje. Když jsem objednaná na devátou, tak taky do ordinace nejpozději v 9.00 vstupuji. Žádné vysedávání v čekárně se tu neodehrává, to moc chválím!

Umístění: Psychiatrická ambulance

Děkuji panu doktorovi za vstřícný a profesionální přístup. Vždy mi dokázal ochotně pomoci. Je velmi přívětivý, vstřícný, obětavý a vždy mu záleží na pacientech. Poradí a pomůže i po telefonu s léčbou a léky, když jste jeho pacient. Mohu jen doporučit.

Umístění: Psychiatrická ambulance

U pana doktora se léčím cca 20 let. Když jsem k němu přišla poprvé byla jsem na tom psychicky opravdu špatně cca 2 roky jsem se snažila se svou nemocí bojovat sama. Dodnes lituji, že jsem se za svůj stav styděla a až na naléhání maminky, která již byla několik let jeho pacientou, jsem se na něj obrátila. Velmi mi pomohl i když chvíli trvalo než mi našel vhodnou kombinaci léků. Určitou dobu jsem ani nemusela brát žádné léky. Nyní beru spíš jen udržovací dávku a mohu žít plnohodnotný život.
Pana doktora znám jako objektivního, vlídného a chápajícího člověka - lékaře, který mě i mojí mamince velmi pomohl a jako odborníkovi mu důvěřuji.
Věra

Umístění: Psychiatrická ambulance

Velice děkuji panu doktorovi Flídrovi za obětavou a velmi trpělivou pomoc. U pana doktora se léčí můj syn i já již několik let. Velice nám pomáhá zvládnout životní situace a vždy najdeme konkrétní řešení či podporu jak po stránce psychické, tak vždy najdeme vhodné léky, aby situace byla snesitelná. Je velmi přívětivý, vstřícný, obětavý a vždy mu záleží na pacientech. Poradí a pomůže i po telefonu s léčbou a léky, když jste jeho pacient. Velice děkujeme panu doktorovi za trpělivost a skvělou péči kterou dává svým pacientům, velice si toho vážíme a děkujeme. Markéta

Umístění: Psychiatrická ambulance

Před 25 lety jsem vážně psychicky onemocněla. Chtěla jsem si v zoufalství vzít i vlastní život. Myslela jsem, že mi všichni ubližují. Pan doktor mi ale řekl jednu větu, kterou si budu stále pamatovat. "Nemůžu pracovat s celým světem, musím pracovat s Vámi". Dlouho jsme hledali léky, po kterých by mi nebylo zle. Pan doktor mi nakonec i v tomto ohledu dokázal pomoci.
Dnes už mohu říci, že je mi deset let dobře. Děkuji panu doktorovi za jeho obětavost, trpělivost a lidský přístup.

Lenka

Umístění: Psychiatrická ambulance Posouzeni psychickeho stavu

Dekuji panu doktorovi za velmi vstricne, ochotne a lidske jednani pri posuzovani zdravotniho stavu nasi 85 lete babicky. Bylo videt, ze je pan doktor zkuseny profesional a zaroven vlidny clovek, vzacna kombinace. Jeste jednou diky za zabicku a celou nasi rodinu. M.Stary

Umístění: Psychiatrická ambulance úzkosti

Před pěti lety jsem si vybrala i já pana doktora Flídra. Odcházela jsem z ordinace s pocitem, že lékaři na mém zdraví záleží a dodnes jsem svůj názor nezměnila. Je klidný, trpělivý, racionální. Jestli je na někoho přísný. Ano, v pořádku má svá vlastní pravidla, jako všude, kde má něco fungovat, je rád, pokud je pacient dodržuje. Věnuje dostatek času prvním návštěvám, kdy je potřeba stanovit správně diagnózu.
Jsem ráda, že mohu napsat tuto dobrou zkušenost.
Spokojená pacientka Hanka

B
Ověřený profil

Pan doktor léčí mého syna a jsem s ním velmi spokojena. Trpělivý, vstřícný, snaží se najít řešení. Ano, je přísný, ale u syna i u mne je to ku prospěchu věci. Věřím, že nám pomůže.

Ověřený profil

Teprve s odstupem času si uvědomuji, jak pomoc pana doktora byla pro můj život významná, často jsem při setkáních s ním stávkoval (pravda prostě zabolí), ale úleva plynoucí z jeho péče přetrvává, někdy býval přísný (ta moje nedochvilnost), ale on vždycky věděl, co je třeba, aby se věci hnuly k lepšímu, proto tohoto lékaře vřele doporučuji všem, kteří chtějí na svých problémech opravdu zapracovat.