12/2021 Ph.D. - doktorandské studium 1LF UK Praha
3/2019 primář ortopedického oddělení Nemocnice Šumperk
2018 Diplom celoživotního vzdělávání
12/2012 atestace a specializovaná způsobilost z Ortopedie a končetinové traumatologie 2012
7/2007 sekundář ortopedie Nemocnice Šumperk
kurz Hip and Knee Replacement, Shoen Klinik, Neustadt 2015
kurz Oxford Partial knee Instructional Course 2016
kurz Observership AKH Wien Orthopedics, 5/2016
- ortopedie
- úrazová chirurgie (traumatologie)
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Jitka S.
Tak my máme bohužel naprosto opačnou zkušenost. Na to, že v čekárně neměl ani nohu, tak odmítl manžela vyšetřit bez objednání, a to i přesto, že si manžel stěžoval na bolest, která s velkou pravděpodobností souvisela s pohybovým ústrojím!
Prim. MUDr. Ján Debre
Vážená paní Jitko,
děkuji za Váš názor, fyzicky jsem schopen ošetřit jen určitý počet pacientů, abych udržel kvalitu a zvláště vstřícnost ke klientům, jinak by to vedlo k mé totální destrukci a k dalším nespokojeným pacientům.
Jsem jen člověk a vzhledem k zápřahu v nemocnici nejsem schopen ošetřit klienty navíc, pokud nejsou objednaní v ambulanci dopředu, která je již tak ohromně plná.
Navíc velmi málo pacientů respektuje zákonem stanovený stereotyp specializovaného vyšetření s potřebou žádanky od praktického lékaře, kdy pokud se jedná o akutní záležitost, měla by být označená červeným razítkem "AKUTNÍ" - v tom případě jsem povinen klienta ošetřit mimo pořadí, jinak je to na osobní domluvě a mých možnostech.
Rád bych tedy věci napravil a máte možnost se objednat a posléze mnou nechat vyšetřit k vzájemné spokojenosti.
Děkuji za pochopení
16 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý večer, dnes jsme měli přednášku na matrace Zaren a byl jste uveden jako ortoped, který je doporučuje. Ve svém oboru jste špička, tak bych Vás chtěla poprosit jestli jsou opravdu kvalitní a dopourčujete je. Omlouvám se za vyrušení a přeji příjemný večer.
Dobrý den, o ničem takovém nemám informaci a nic nedoporučuji, firmu Zaren budu kontaktovat ohledně zneužití mého jména, můžete prosím napsat kdy a kde byla přednáška konána? děkuji dr debre

Dobrý den, ke mi 18 let a mám od roku 2011 Osgood schlatter. Byla jsem s tím u ortopeda a řekl, že když už to mám takhle dlouho, tak to nijak nesroste. Tudíž pokud to chci řešit, tak že jediná možnost je operace. Koleko nebolí, ale nemůžu na něj dokleknout. Chtěla bych slyšet další názor, jelikož jsem tanečnice a na koleni mi hodně záleží. Potřebuji si na něj moci klekat. (operaci mám objednanou, ale ještě jsem na ní nebyla) Bojím se, aby to nebylo zbytečné, nebo aby to nebylo po operaci horší než před ní.
Dekuji za názor.
morbus Osgood neoperuji jelikož je to časové limitované onemocnění a s uzávěrem růstové spáry obvykle potíže pacienta vymizí. muže zůstat v oblasti kotveni kvadricepsu tzv. perla, která muže mechanicky vadit a muže pomoci její exstirpace,l. toto onemocnění je caste, sám jako vrcholový sportovec jsem ho prodělal a op nebyla nutná... můj názor je vyčkat ...zdravi dr debre