Plynárenská 282, Teplice
vaclav.kobanik
Pan doktor Mudr Jan Boldiš je vynikající lékař který se nejen dokonale vyznà ve své profesi ale dokàže opravdu rychle a perfektně určit diagnózu a pomoci všem svým pacientům a proto si ho všichni pacienti tak nesmírně vàží a oceňují ho stejně jako jeho sestřičky Evička a Marcelka které pracují s velikou erudicí. Chci vàm touto cestou vyjàdřit můj nesmírný dík a obdiv k vaší pràci. Vàclav Kobaník Teplice
Jindřich Denk
Mudr. Boldiš - vždy lidský přístup, naprosto profesionální jednání... stejně jako ostatní personál. Jsem u něj registrován již mnoho let a neměnil bych.
O
Olga
Velmi silný profesionální ve svém oboru!
Opravdu mi pomohl získat zdraví.• • •
Kamalanand
Pečlivý, ochotný a vstřícný, což se v současné době už málo kde vidí.
Po mé předchozí praktické lékařce, MUDr. Voráčkové z Fakultní polikliniky VFN v Praze na Karlově nám. je tohle hotový balzám na zdraví i duši.• • •
Miluška Vágnerová
Pan doktor je výborný lékař, mám k němu plnou důvěru a nikdy nic nezanedbal - chodíme k němu celá rodina od té doby, co u nás ordinuje. Sestřičky pohotové, organizačně výborné. Že je v čekárně plno lidí a že se čeká? To svědčí jenom a pouze o kvalitě pana doktora. Moc celé ordinaci děkuji za péči. Jen kdyby nám to zdravotnictví tak nezdražovali.
Helena
Vynikající lékař,člověk,osobnost která nejen že pomůže od problémů,ale i vyslechne a humor neztratí ani na konci or dinační doby.Sestřička je milá,laskavá,ochotná a člověk ji musí jen obdivovat jak vše zvládá!!!
Jsem moc ráda a děkuji,že jsem pacientkou pana doktora Boldiše.
Jediná věc která vše kazí-dlouhé čekání !!!• • •
Asi neexistuje člověk ten, jenž by se zavděčil lidem všem, osobně si myslím, že pan doktor Boldiš je vstřícný a laskavý odborník a sestřičky v ordinaci milé a schopné. Asi tak, jak by měli lidé v jejich povolání být, což ale není zrovna pravidlem pro všechny. Nemohu nic jiného, než se vyjádřit pozitivně.
nejlepší doktor co znám
Jen kdyby nebyla stale plna cekarna.
Helena
Tak toto je jeden z nejlepších praktických lékařů,příjemný,chápavý, ochotný pacienta vyslechnout a hlavně vždy poradí a pomůže.Nejlepší a moc děkuji,že jsem jeho pacientka.