MUDr. Jakub Rouchal

Odhadovaná doba odpovědi:
Logo
MUDr. Jakub Rouchal

Vránova 172, Brno 621 00

+420 544 527 535 (tel. v provozu pouze v ordinační době pondělí- pátek 16 - 19 hod) !

10/02/2023

Běžný termín

Diagnostické vyšetření

Jak fungují ceny?

Návštěva ověřená
Umístění: MEDAPO.cz, s.r.o - ortopedická ambulance (Centrum lékařské péče, 1.NP) Jiný

Trvalé problémy, pan lékař mi odůvodnil můj zdravotní stav tím, že mám s nohou cvičit a že není dále důvod k dalšímu prodlužování PN. Musela jsem ukončit pracovní poměr, nevím jak mám zdůvodňovat na ÚP jako žadatel o zaměstnání, moje zdravotní důvody. MUDr. Rouchal mě nechal chodit 3/4 roku s poškozeným vnitřím meniskem a přesto, že můj zdravotní stav nebyl v pořádku, hořší se, mi ukončil PN. Nevím, jak mám postupovat dále. Mudr. Rouchal mi sdělil při poslední návštěvě, (a ukončení PN), že při potížích se mám do jeho ambulance objednat. Vím, že ve zdravotnictví je už téměř krizová situace, ale moje bolesti kolene se stupňují a nevím, opravdu nevím (!!!!), na koho se obrátit. Na LK nebo na média????

Návštěva ověřená
Umístění: MEDAPO.cz, s.r.o - ortopedická ambulance (Centrum lékařské péče, 1.NP) Běžný termín

Nedostavila jsem se,což mě mrzí a kontrola mi chybí.Jelikoz potvrzení mé návštěvy u lékaře mi přišlo až v neděli 22.10.sms .A nestíhala jsem zajistit záskok v práci Mimochodem je velice nepříjemná sestřička.A to mi též vadí