Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
p . bry
Velmi vstřícný přístup, zhodnocení DEXA, laboratoře, rychlá orientace ve zdr. stavu, adekvátní zhodnocení stavu, nesoudící, nevyhrožující , p. doktor Gorgol je příjemný po stránce komunikace lékař versus pacient. Komunikace s klientem , reakce na subj. potíže - reaguje, odpovídá, Sympatická sestra, rovněž příjemný přístup.
Tak informace pro Vás.
Ludmila Zah.
K panu doktorovi chodím již mnoho let a jsem naprosto spokojená. Vždy vše vyšetří a seznámí s výsledky. I sestřička je příjemná a hodná.
Žaneta Valová
Tak já zírám co tady všechno čtu,zrovna dneska jsem byla na odběrech,a nechápu o které sestře je tady řeč,dneska a pokaždé jak tam příjdu je tam jedna a ta samá,a odběr mi udělala na výbornou,jehel se bojím,ale dneska to vůbec nebolelo,příští týden jdu na kontrolu tak jsem zvědavá jestli se pan doktor za ten půl rok změnil nebo néé,já jsem zatím spokojená:
Ystavalli
Hodnotím po první návštěvě: pan doktor zkontroloval výsledky, prohmatal štítnou žlázu, udělal SONO. Ve sdělování diagnozy velice stručný, člověk se musí doptávat, ale oproti mé předchozí zkušenosti s lékařem, který se ani neobtěžoval zvednout od stolu oči směrem ke mně, je to příjemná změna. Dozvěděla jsem se, co jsem potřebovala, ačkoli nejsem příliš asertivní typ, a dozvěděla jsem se toho více, než za celých 15 let, co se svou diagnozou na endokrinologii docházím. Co mi trochu vadí, je možná až přílišná přátelskost pana doktora a snaha o rozhovor na téma zcela "mimo mísu". Chápu snahu o otevřenost a možná odlehčení atmosféry, ale čeho je moc, toho je příliš... Sestřička na mě působile vstřícně a mile, neměla jsem problém.
Hanka
Milý? Snad ano...Ochotný? Také ano... Má hodně pacientů ? Ano, moc, téměř vždy je čekárna plná.Odborník? Doufám, že ano:o) Nicméně chybí mu trocha taktu a slušného jednání s těmi, kteří si přišli pro pomoc...není špatné vysvětlit nemoc, seznámit pacienta s léčbou...?:o)
Nejpříjemnější a pohodová sestra i doktorka.
Pan doktor Gorgol je velice dobrý odborník, ochotný, velice dobrý má i přístup k pacientům. Bohužel má novou, velice nesympatickou sestru k terá se k pacientům chová nadřazeně, je neochotná a proto tato sestra kazí dobré renomé pana doktora.K
S přístupem pana doktora jsem velmi spokojená,vždy mi vše ochotně vysvětlí a je vždy příjemný.Bohužel,setřička Maruška zřejmě odešla do důchodu a nastoupila místo ní jiná,která se s ní nedá srovnat.Nepříjemná,ani se neusměje,práce ji od pohledu nebaví,odběr krve vám neudělá a výsledky si musíte taky shánět sami,protože ona má moc práce,ale po dobu čekání v čekárně jen ťuká do mobilu a slyšíte její :Vydrž Prťka,vydrž.To je jediná změna ordinace k horšímu-tahle sestra-generál!
Jakým právem tady někdo píše, že starší generace z pana doktora nemá dobrý pocit! Já jsem starší generace a mám z něj jen ten nej... pocit, je to skvělý odborník, umí naslouchat, pomoci,sestřička je taky skvělá. Komu se to nelíbí, tak ať k němu prostě nechodí. Lepšího endokrinologa v Ostravě nenajdete!
specialista,odborník,hluboce lidský přístup
Upravit nebo spravovat profilEndokrinologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Endokrinologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Endokrinologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě