Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
A.k.
Pan doktor mi nic nevysvětlil,jen mě vystrasil,že je operace nutná hned. Pak byl covid, takže už problém nebyl, takže 2 roky nevadilo. Několikrát mi vysadil i přes námitky léky, v jednom případě mi je odmítl bez návštěvy napsat (byla sobota). Stav se mi pokaždé dosti zhoršil. Co jsem si nepřečetl,tak nevím. Po první návštěvě se zdál sympatický,teď k němu nemám absolutně žádnou důvěru.
anezka
K panu doktorovi chodím již tři roky a sono mi udělal akorát při vstupní prohlídce. Nyní jsem v druhém měsíci těhotenství a sestra mi sdělila, že mne objedná až za tři měsíce z kapacitních důvodů i přesto, že jsem jí sdělila údaje o svém těhotenstvím a problémy se štítnou žlázou (jsem po operaci štítnice). Případné problémy budeme řešit po telefonu, sdělila mi sestra. Pan doktor mi řekl, že jakmile otěhotním, ať ihned přijdu. Ale není možné se mu dovolat, podobně ani sestra nebere telefony. Mám sice chodit dvakrát do roka, ale sestra mne "z kapacitních důvodů" objedná jednou za rok, objednací doba je sedm měsíců. UŽ jsem se objednala jinde.
strbio
To, že je pán doktor teplej mi nevadí, ale jeho arogance a nadřazenost je hrůa! Řval po mě, že nikdy bez jeho hormonů neotěhotním...Proto jsem si našla jiného lékaře a jsem spokojená....a otěhotněla jsem bez hormonů.. Dr.Jiři Krkoška mi zachránil život a ditě... Novakova Petra
laboratorni vysledky jsou jedine, co ho zajima, kdyz jsem namitnul, ze v minulosti jsem mel laboratorni vysledky jednou v norme a za tyden zcela mimo normu, prohlasil, ze jsem laboratorne zdravy.
Na subjektivni pocity se nepta, chtel jsem ho informovat o tom, ze muj stav mi brani ve vykonu povolani, o ktere nechci prijit, zcela bez odezvy a odvedl rec jinam.
Ptal jsem se tedy, na koho se obratit, odpovedel, ze nikdo na nic neprijde a ze si mam poridit Geriavit nebo Q10.
Tak si nejsem jistá. Byla jsem včera poprvé, jediné co mi řekl: "půjdete pod kudlu, ale teď ještě ne". Takže nevím, co mám odpovědět, až se mě někdo zeptá, co mi vlastně je. Nic jiného mi pan doktor vlastně neřekl.
Když jsem u něj byla prvně, ani se neobtěžoval na mě podívat, prohmatat štítnou žlázu, prostě nic, jen se zdáli od stolu na mě podíval a řekl: ,,nemáte štítnou žlázu´´ a telefonoval se svou (přítelkyní, ženou?) na stole měl tucet růží a domlouvali se na večeru a kam půjdou... a celou dobu seděl obličejem k oknu, ku mě zády. Pak ukončil hovor a sděloval mi, že má večer schůzku. Místo, aby se věnoval pacientovi. Dnes tam jdu znovu po 4 letech, protože mám dle krve štítnou žlázu zvětšenou. Takže zas tak v pořádku jsem nebyla. Jinak obvodní lékařka, které se poslední dobou můj zdravotní stav nezdál mi řekla, že si mám zajít ke specialistovi mudr.gorgolovi zajít na krev. Když jsem tam volala a řekla co potřebuji sestra se divila a měla milión poznámek. Jakmile jsem dorazila k odběru, měla opět řeči a ještě mi vyčetla, že jsem přišla a proč zrovna k nim, že mám blbou obvodní lékařku, že krev má vzít ona....prostě přístup katastrofa. Doufám, že dnes to bude jiné, jinak opravdu nevím, žádný jiný specialista na Ostravsku není, jinak bych měnila hned.
tak já mám s tímto doktorem velmi špatné zkušenosti.Jednou mě vyhodil z ordinace, když jsem mu řekla, že po umělých hormonech je mi ještě hůř. A prosila jsem ho o nějakou alternativní medicínu, tak mě vyhodil se slovy, že nic jiného není!! Že jsem jediná kdo si na to ztěžuje a komu to nesedí. A ještě za mnou křičel, že bez jeho hormonů umřu a nikdy neotěhotním. A zatím jsem tady, už je to 5let a dítko mám taky a šlo to i bez hormonů!! Nemyslím si, že jsem opravdu jediná, komu tyhle umělé hormony nedělají dobře. Ale na jeho hnusný přístup opravdu nikdy nezapomenu!!!
Upravit nebo spravovat profilEndokrinologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Endokrinologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Endokrinologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě