Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Radka Slezáková Loukotová
My právě zvažujeme přechod k jinému ortopedovi. Považte, jak vám může někdo poslat papíry k operaci dítěte bez předchozí konzultace, snímkování a chtíc po vás podepsat souhlas k operaci s tím, že jste byli informováni o zákroku a případných komplikacích a při tom nemáte ani ponětí, kdy že jste o tom hovořili a ke všemu se nezajímá, jak dopadli metabolické testy, kam nás sám poslal a oni dopadly špatně a dítě by bylo vystaveno riziku poškození zdraví už jenom díky narkoze.....
Nejspíš je to specialista na děti,ale to,že se k němu dostane s doporučením a dost podrobnou zprávou od jiného lékaře dospělý člověk,jeho chování a jednání je dosti nemístné a zbytečná ztráta času jen aby mě "slušně" vyhodil z ordinace a nečekala jsem tak dlouho jen proto abych mu kolikrát vysvětlovala proč tam sem,jasné to bylo z doložených zpráv,ale jelikož na mě není vidět odchylka měla sem smůlu, čekala jsem 30min na to aby mi opsal zprávu,tohle za specialistu nepovažuji.
jan
náladový, nekomunikativní, nevrlý, diagnózu nevysvětlil, na dotazy neodpovídal,jeho sestry mají podobný přístup
eva
nedoporučuji
MH
S panem Maříkem mám velmi špatné zkušenosti :(
MZ
Bohužel nemohu doporučit. Pan docent byl k dětem sice milý, ale vůči nám jako rodičům nekomunikativní, neochotný cokoliv vysvětlit a nerespektoval naše přání.
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze