MUDr. Iveta Marešová

Praktický lékař Více

Neratovice 1 adresa

Ordinace PL pro dospělé

Kojetická 1021, Neratovice

Souhlasím se všemi pozitivními komentáři. Paní doktorka je milá, vyslechne, snaží se pomoci. Opravdu je empaticky zaměřená. Jsem ráda, že mám tuto paní doktorku jako svoji obvoďačku :).

Pečlivá a ochotná - pomohla mi sehnat odborného lékaře, což není bez známostí jednoduché...

• Velmi vstřícná,komunikativní a odborně na vysoké úrovni

• Paní doktorku mohu všem vřele doporučit. Snaží se člověka vyslechnout, přemýšlí nad co nejlepším řešením, nepředepisuje léky bezhlavě. Paní doktorka nepřipouští jakékoli předbíhání - ani když chce člověk "jen napsat recept". Občas delší čekání, ale pokud je výborný doktor, má více pacientů, s čímž se musí počítat :-)

• Výborná doktorka, příjemná, vždy dobře poradí.

• Tato paní doktorka je velice empaticky založená,snaží se vždy pacientovi pomoci!Je navíc velice příjemná,snaživá a usměvavá.Člověk se nemusí před ní stydět a může se jí se vším,co pacienta trápí,svěřit.I sestřička,pí.Nejedlá,je moc příjemná.Mohu na obě napsat jenom chválu.

• Paní doktorka je velmi milá, má zájem o pacienta, nepředepisuje zbytečnou léčbu, umí poradit, vyslechnout, vysvětlit, odborník na slovo vzatý s osobním a vstřícným přístupem k člověku. Mě osobně velmi pomohla v léčbě opakovaných zánětů průdušek. Jsem velmi ráda, že ji mám jako obvodní lékařku.

• Pečlivá . odborně zdatná a velmi příjemná

• Paní doktorka je fakt té nejlepšíkvality. Vždy mi brilantně pomůže.

• Paní doktorka je skvělá. Moc mi pomáhá s mým velmi těžce nemocným otce. Kdykoliv něco potřebuji, okamžitě mi vyjde vstříc, jak je v jejich silách.