Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Dentina s.r.o. - privátní zubní ordinace

Paní doktorku bohužel nemůžu doporučit. Vyšetření bylo nepříjemné a bolestivé. S odstraněním zubního kamene se vůbec nenamáhala, ačkoli je hrazené pojišťovnou. Jejím cílem je přihrát co nejvíce lidí dentálním hygienistkám, které vám za tučný obnos zubní kámen odstraní. Ordinace je sice pěkně vybavená, ale ten přístup mě naprosto odradil od další návštěvy.

S paní doktorkou jsem byla nejdříve velice spokojena, bohužel postupem času musím toto hodnocení změnit. Vyvrtala mi zub nedbale a pod plombou, která navíc byla poměrně drahá (ale to bych přešla, kdyby se nemusela po třičtvrtě roce odstranit) se mi dále šířil kaz. Dále se mi u ní stalo a ne jednou, že mě objednala pro delší čas a v ordinaci mi řekla že to nestihne a musí mě objednat ještě jednou na další termín. To všechno by se dalo ale překousnout. Bohužel jedna věc je opravdu velmi špatná. Paní doktorka si účtuje i tmavé plomby. Když jsem se informovala na ČSK sdělili mi, že toto jednání je v rozporu s jejich předpisy a nikdo ze stomatologů si nesmí účtovat od pojišťoven plně hrazenou tmavou plombu!! Proto jsem od paní doktorky odešla a nyní jsem u stomatoložky se kterou jsem nesmírně spokojena, plní podmínky ČSK a je o polovinu levnější, příjemná a citlivá.