Komenského 182, Kolín
Katka
Ano, s paní doktorkou jsem byla spokojená. Stále jsem však upozorňovala na některé zuby, které mi dělaly problém a vždy stejná odpověď, že je vše v pořádku. Jelikož jsem měla vážně pocit, že tam problém být musí, tak jsem se nechala pro jistotu vyšetřit v jiné ordinaci. A problém tam byl opravdu veliký!Málem jsem omdlela a do teď se vzpamatovávám z toho, v jakém stavu moje zuby jsou. Neustále běhám k zubaři a počítám, že to bude trvat tak minimálně půl roku než dáme vše dopořádku. Zřejmě vynaložím i mnohem větší finanční částku než kdyby se zuby opravovaly včas.Po vlastní zkušenosti tedy musím říci, že pochybuji i tom, zda Mudr. Sklenářová umí správně číst rentgen neb problémy, které vznikly nemohly opravdu vzniknout za krátkou dobu. Jen pro představu, mluvím zde tak zhruba o 7 špatných zubech, z nich některé potřebují opravdu velký zásah. Čištění kanálků, umrtvení, ATB. Ano, pokud to budete brát jako součást odtučňovací kůry, tak ano...........neb já teď opravdu hubnu, jelikož nemám ani jednu polovinu úst v pořádku.
Jana
Nejlépe jak umí.To je vystihnuto přesně,jelikož toho asi moc neumí.Doktorka, která nepozná zánět v zubu toho opravdu asi moc neumí. A o těch lidech, ktěří dělají rukama, o těch bych se snad vůbec nevyjadřovala, protože ti jsou pro paní doktorku povlem největším. Každý má svůj názor ovšem já jsem velice šťastná, že už jsem pryč a o zuby se mi stará příjemná a hlavně kvalitní doktorka.
Jana
Pani doktorka ma krasnou ordinaci a to je celkem vse.souhlasim s nazorem nevi,co dela.se sestrou problem nemam,ale u pani doktorky jsem byla nespokojena,musela jsem odejit.nepomohla mi s nicim,zanet v zubu mi nechala tak dlouho s tim,ze tam zadny zanet neni az mi ho pozdeji na pohotovosti uz vytrhli,v jakem byl zub stavu.uzasne je jeji vrtani a tahani nervu bez umrtveni,kdyz jsem pozadala o injekci,tak byla zamitnuta, ze neni duvod,ze to od bolesti nepomuze.takze pokud nemate zuby zdrave,ale mate nejaky problem,tak nedoporucuji.