MUDr. Ivana Polzerová

Gynekolog Více

Prostějov 1 adresa

Centrum zdraví
Vodní 25, Prostějov

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Centrum zdraví Jiný

Já jsem u paní doktorky velmi spokojená.Předtím jsem chodila k panu doktorovi XXXX to byla katastrofa. Místo aby mě léčit tak domě pořád cpal prášky a nic se nevyresilo. Až jsem prestoupila k paní Polzrove tak mi zachránila život .

C

Paní doktorka je moc milá, našla mi problém a hned další den jsem šla na zákrok. I sestra je milá, když čekám u ní, povídá si se mnou a je moc příjemná.

T

Paní doktorka je skvělá chodí k ní jak mamka tak teta i babička. Hlavně je lidská když sem k ní ve 22 letech přišla a oznámila mi těhotenství o kterém jsem už tak nějak tušila. Po hádkách z rodinou kdy po mě všichni chtěly ať jdu na potrat jen já sama jsem to nechtěla jenže co zmůžu. Přišla sem za paní doktorkou a ona mi to malý ukázala bylo to něco nádherného a když sem jí řekla že po mě rodina chce přerušení, sama mi řekla ať neposlouchám názor rodiny a zvážím zda se o dítě opravdu nezvládnu postarat s tím že ať si to pořádně rozmyslím a pak jí zavolám že vše vyřídí. A na další prohlídku co byla cca za 14 dnů sem sebou vzala i mojí maminku aby to malé také viděla. Paní doktorka naprosto úžasná neměla námitky že se mnou mamka jde do ordinace ba naopak miminko jí krásně ukázala a popsala :-). K tomu jí ještě zalichotila že jí to jako babičce bude pasovat. Naprosto skvělá paní doktorka a jsem jí moc vděčná že mi hned nenapsala žádanku do nemocnice když sem si přišla pro papíry na potrat. Nakonec se všichni na miminko těší a hlavně babička nakupuje výbavičku :-). A já sem hrozně šťastná že chodím tak úžasné a hlavně lidské paní doktorce.

perfektní lékařka.. super přístup k ženám.. perfektní odborník, operovala moji maminku i sestru.. chodíme k ní leta.. sestra u ní 2x rodila.. absolutní profesionál... perfektní operatér, dlouhá praxe... někdy možná trošku náladová.., ale nikdy nebyla nepříjemná!!! když měla narvanou ordinaci - téměř vždy, pokaždé se chovala profesionálně... mám jí moc ráda.. absolutně super lékařka... já bych se z těch ženských a problémů zbláznila.. a že dokážou být pěkně nepříjemný... mohu jen doporučit... v Prostějově jedna z nejlepších...

Paní doktorka je absolutně skvělá, šikovná, milá, usměvavá a neuvěřitelně schopná dáma s lidským přístupem k pacientům i jejich všetečným dotazům a problémům. Potíže řeší a nepřehlíží.. Každopádně doporučuji !!!!!!!

K paní doktorce jsem přešla jako nastávající maminka a jsem za tento krok moc ráda. Je ochotná, trpělivá, vše vysvětlí a pokaždé se usmívá! Prostě obrat v péči k opačnému pólu od mé předcházející zkušenosti. Díky její péči mám dnes zdravého kluka!

K paní doktorce jsem přešla letos a jsem tomu velmi ráda. Velice ochotná, vstřícná, komunikativní, dobře naladěná. Ráda vysvětlí a přidá úsměv. Člověk se cítí hned lépe, než když se musí dožadovat, aby mu lékař odpověděl a při tom má pocit, že obtěžuje a odpvědi se stejně nakonec nedočká s tím, že je zbytečné tohle a tohle vysvětlovat....

Není velmi dobrá, je výborná lékařka, opravdu vynikající ve svém oboru!!! A co je také podstatné - s příjemným přístupem k pacientům.
Dr. Polzerová je mou lékařkou již 16 let a rozhodně ji mohu jen doporučit.

Dobrý den,u paní doktorky jsem už léta a jsem sní velice spokojená,má velice dobrý přístup k pacientům,je příjemná a ochotná vždy pomoci.

Velice pečlivá, milá, vstřícná a ochotná lékařka. Opravdu odbornice. Začala jsem chodit přímo k ní a jsem velice ráda. Starala se o mě velice dobře celé těhotenství a při porodu byla také skvělá, rozhodná. Mohu jen a jen doporučit!!!