MUDr. Ivana Königová

Pediatr Více

Praktická lékařka pro děti a dorost
Boloňská 312, Praha

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

T
Umístění: Praktická lékařka pro děti a dorost Preventivni prohlidky

Od pani doktorky jsme odesli behem par navstev. Prvni dojem dobry, postupem casu jsem vsak zjistila, ze pani doktorka je arogantni a falesna, komentovala neprofesionalne chovani chlapecka na chodbe (ze se obouva mezi dvermi), a rozhodne nesdilim nazor, ze s ni lze debatovat. Ne pokud mate na neco jiny nazor. Ano jednou si s nami povidala skoro 40min a nikoliv o synovi, ale o svych stridajicich se sestrickach, kdyz venku byla plna cekarna lidi. Za me jsem rada, ze jsem stejne jako nekolik lidi se svymi detmi z naseho okoli od ni odesli. Urcite nedoporucuji.

Dobrý deň,

môj názor na túto doktorku je veľmi negatívny. Je arogantná, falošná a pometená (vysvetlím nižšie)
Po narodení syna sme sa u tejto ,,lekárky" evidovali a začali ju navštevovať. Pri prvom stretnutí bolo príjemna a ústretová voči nám. Pri ďalších návštevách ústretovosť vyprchala a pribudala pometenosť, zápisi do zdravotnej karty robila sporadicky a aj keď niečo napísala tak len čo sa predpísalo, chýbal dôvod predpisu a zdravotné tažkosti. Stalo sa aj že synov problém napísala do cudzej zdravotnej karty... Nedokázala ani odobrať krv (pretože to nieje pre ňu finančne zaújmavé) a poslala syna až na Bulovku kde nás kvôli tomuto vysmiali! Keď išlo o očkovanie tak to nám vyvolávala nech už prideme a syna chcela očkovať aj napriek tomu že bol nachladnutý. Očkovanie prebehlo hrozne, na jednej nožičke mal škrabanec od ihli pretože sa nedokázala trafiť a táto noha synovy opuchla asi na týždeň. Syn mal ďalší problém od 12. mesiaca 2013 a to: nedokázal sa samostatne vykakať. Každý druhý týždeň tam bol na kontrole ktorá dopadla tak že odpoveď pani Konigovej bolo že najneskôr každý tretí deň dať preháňadlo (2 a pol mesiaca na preháňadle), žiadne doporučenie u špecialistu, ani vysvetlenie prečo aj keď sme sa pýtali... Keď sme si našli novú Lekárku bol som jej to osobne oznámiť ukončenie vsťahu lekár-pacient. Vznikla menšia hádká v ordinacií kedže som úprimny človek a všetky tieto veci som jej zrekapituloval. Prevod zdravotnej karty trval 40 dní a čerešnička na koniec: pani Konigivá uchovávala zdravotnú kartu mojho syna u seba doma kde do nej nahliadali všetci z jej rodiny, čo bude mať aj dohru.
Prístup k pacientom je hrozný. Predpísané lieky (antibiotika, mastičky, vitámíny...) sme museli konzultovať s lekárnikom kedže nejedenkrát predpísala na chybne!

Jozef.

MUDr. Ivana Königová

Děkujeme za názor, nicméně ho s Vámi nesdílíme, stejně tak jako valná většina našich spokojených pacientů. Přejeme hodně štěstí do budoucna a Patričkovi stálé zdraví.
MUDr Königová

Bohužel se nemohu ztotožnit s pozitivními hodnoceními. Po odborné stránce si myslím pravý opak o použití antibiotik, než je popsáno v jednom z předchozích hodnocení. U naší vnučky byla, dle našeho názoru bez jiné předchozí léčby okamžitě antibiotika nasazena. Osobní a lidský přístup je hrozný, absolutně neadekvátní s naprosto nevhodným poučováním a podsouváním zavinění onemocnění. Pevně věřím, že paní doktorku již v životě neuvidím. J.L.

Ž

Měním názor, po poslední návštěvě už bych se k ní asi víckrát nevrátila. Tak arogantní příštup... až hrůza!