Ord. lékaře specialisty - neurologie
J. E. Purkyně 270/5, Most

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Umístění: Ord. lékaře specialisty - neurologie

K Paní doktorce Laxové chodím už 23 let a kdykoliv zavolám nebo příjdu do ordinace k Paní doktorce tak vždy mi ochotně pomohla a vždy ke mě byla absolutně slušná a přijemná,ochotná nebudu tu zbytečně psát s čím se léčím je toho trochu více a vždy mi Paní doktorka Laxová absolutně ve všem vyhověla a pomohla.Vyzkoušel jsem už několik neurologů za těch 23 let a zjistil jsem že Paní doktorka Laxová je prostě nejlepší neurolog ve svém oboru !!!!!!!!.Absolutně všem Paní doktorku Laxovou jakožto specialistu neurologie všem doporučuji .

No, ordinace připomíná jedovou chýši, paní doktorka moc empatie nepobrala. Ale na druhou stranu, diagnostik jako víno. Dává diagnozy ode dveří a vždycky má pravdu. Už třikrát se mi to potvrdilo.

Mám s Mudr. Laxovou jen ty nejlepší zkušenosti.Je to vynikající nuroložka!!!!!!!!Všem jí doporučuji.

Mudr.Laxová je výborná lékařka!!!!!!!Navštěvuji její ordinac již řadu let.Léčila jsem se u ní se zánětem trojkl.nervu,karpály na rukou atd.Léčba byla vždy úspěšná.Jsem zapřísáhlá nekuřačka a nikdy jsem v její ordinaci necítila kouř s cigaret,naopak to u ní vždy krásně vonělo.

Nevím jak mí předřečníci, ale já mám s MUDr. Laxovou jen ty nejlepší zkušenosti. Jsem léčený epileptik a před MUDR. Laxovou jsem navštívil několik jiných neurologů, přičemž žádný z nich nemůže doktorce Laxové dosahovat ani po kotníky. Její přístup je možná "svůj", ale kdo z Vás, kteří ji haníte, je v situaci, kdy svou činností může ohrozit zdraví, nebo životy lidí? A kdo z vás je v takovém "zápřahu" jako ona? Já ano, takže to mohu porovnat. Nejsem lékař, ale mám odpovědnost za životy lidí a za poměrně velké majetkové hodnoty a jsem vlastně "první na ráně" a musím rozhodovat občas v dosti značném stressu a při tom jednat s řadou lidí, i když se třeba špatně vyspali a jsou nepříjemní.
Dejte si ruku na srdce a upřímně si odpovězte na otázku jak byste se v její pozici chovali vy. Podle vašich komentářů taky nejste žádní "hodní žáčci" (řečeno školní mluvou) a rozhodně bych nikoho z vás mezi svými podřízenými mít nechtěl.
Ladislav Strnad

Jsem také-podle Vás- malá ryba, ale neřešili jsme, jestli je můj problém velký nebo malý. Prostě se mi snažila pomoci a povedlo se jí to.Ano, má svérázný přístup, ale není nepříjemný a není zlý. Zažila jsem i její kolegyni MUDr. Královou a kdybych si měla vybrat, rozhodně bych si vybrala MUDr. Laxovou.Mimochodem svérázná doktorka Fastová v Nemocnici na kraji města i svérázná doktorka Páleníková v Ordinaci se divákům moc líbila, ale když se s někým takovým setkají ve skutečnosti, tak se jim to nelíbí. Já osobně mám raději svérázného lékaře, který mi pomůže než lékaře, který se na mě uculuje, ale nepomůže mi.

Před 8 lety jsem byla doporučena k paní doktorce. Ta diagnostikovala výhřez ploténky, což se projevovalo i částečným ochrnutím levé nohy. Protože mi kamarádka říkala, že byla s něčím podobným na operaci, dožadovala jsem se operace také. Paní doktorka z toho moc nadšená nebyla a vysvětlila mi, ať počkám, že operace je až tím posledním, nikoli prvním, řešením mých komplikací. Také mi řekla, že pokud na operaci trvám, tak mne na ni pošle.

Po určitém zaváhání jsem se rozhodla na operaci NEJÍT. 3 týdny jsem na doporučení paní doktorky byla v nemocnici na neurologickém oddělení, kde jsem dostávala kapačky a absolvovala další vyšetření. Asi 3 měsíce po odchodu z nemocnice se můj stav podstatně zlepšil, potíže ustoupily. Po celých 8 let docházím na pravidelné kontroly, mé potíže se nezhoršily. Můžu říct, že o nich nevím. Paní doktorce jsem vděčná za vše, co pro mě udělala a do dneška jsem ráda, že jsem ji poslechla. Myslím si, že pokud pacient plně respektuje to, co doporučí, je v nejlepších rukou. Já sama bych se nedovážila nerespektovat pokynů jejích nebo jakéhokoli jiného lékaře, kterého navštěvuji.

Neurologa bych rozhodně neměnila.

Souhlasím s paní Dášou,že je trochu svérázná,ale lékař na svém místě. Nedovedu si ji představit jinou,a byla jsem s ní velmi spokojena.Takže hodnocení na velmi dobrou.

Ne,nesouhlasím s tímto názorem.Tuto práci jž vykonává několik desítek let a je na svém místě co se týká specializace.Mně pomohla vždy !! Svérázný způob vyšetřování má, ale to již patří k osobnosti této skvělé paní doktorce.