Praktická a interní lékařka
Zárubova 498, Praha

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

Paní doktorka je neschopná vyjít vstříc, na moje zranění, které bylo řešeno chirurgicky se mi se sestřičkou vysmáli, je toto normální chování? Nedoporučuji, vybral jsem si jiného obvodního doktora.

Dobrý den, paní Beerová mně po úraze na kole, kdy viděla, že nemůžu chodit nejen vůbec nevyšetřila, ale nejevila ani žádný zájem, něco si psala do pc. Protože v Praze bydlím sama a nemám tedy odvoz, musela jsem od ní absolvovat nakonec cestu na polikliniku do Modřan busem - tato cesta mi vzhledem k snížené pohyblivosti trvala 1,5h namísto obvyklých cca 20 min. Dosti dlouho se mi nestalo, že bych šla od lékaře takřka s brekem, protože ten její nezájem byl opravdu dosti značný a nevěděla jsem, jestli třeba nemůžu mít štíplý krček nebo tak něco a ta bezmoc je opravdu nic moc. Dost hrozný. Za to za výpis z karty a požadovala 250czk, což po předchozí zkušenosti u ní je dosti směšné.

U paní doktorky jsem registrován několik let, naštěstí k ní nemusím chodit moc často, je nepříjemná. Když jí popisujete své potíže, máte pocit, že vás nevnímá a kouká do počítače, jako by jste tam nebyli, nesnaží se o řádnou léčbu, jen napsat léky a sbohem. Působí dojmem, že jí absolutně nezajímají vaše potíže.

Nedoporučuji.

Paní doktorku doporučit nemohu, není moc příjemná, na všechno píše maximálně neschopenku, o pořádném vyšetření nemůže být řeč. Nechci ani domyslet, co by se stalo, kdyby mi opravdu něco vážnějšího bylo.

O

Dovoluji si podat jeden postřeh. Hodnocení lékaře je sice anonymní, ale mohou si ho psát i sami lékaři, aby na ně nebyly jen negativní názory. Již to bylo odhaleno jedním z přispěvovatelů, když samá kladná hodnocení byla zaslána z stále z jednoho počítače. I to se však dá jednoduše obejít a kladné hodnocení za Vás napíše někdo známý či příbuzný z počítače jiného, aby to nevypadalo podezřele. Paní doktorka dle dvou dříve došlých názorů neměla hodnocení příliš pozitivní. Nyní však v rozmezí několika dní (mezi 24. a 29. listopadem) jí přišlo hned 3x za sebou velmi kladné hodnocení a ke všemu více méně spíše jako reakce na jednoho z hodnotitelů, který svůj názor popsal a hodnotil ji jako velmi slabý. I když každé hodnocení je velmi subjektivní, každý ale může vyjádřit svou osobní zkušenost ve vztahu lékaře k pacientovi, třeba i anonymně. Proto těmto 3 posledním názorům nevěřím, mám zcela opačnou zkušenost a rozhodně bych paní doktorku nikomu nedoporučil, o své pacienty nejeví zájem a ani se nesnaží sama najít pro ně urychlenou pomoc, pokud má pacient zdravotní potíže závažnějšího charakteru.
Proto rozhodně nedoporučuji být u ní v péči. Hodnotím ji jako velmi slabé.

Paní doktorka řeší vše parelenem a atibiotiky. Na sebemenší nachlazení nasazuje ihned antibiotika. Ještě že už u ní nejsem.