- gynekologie a porodnictví
Zobrazit ostatní profily genetiků v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily genetiků v okolíCeník
Eva Z.
Bohužel nemám dobrou zkušenost. U paní docentky jsme byla 2x, když jsme čekali v roce 2016/2017 chlapečka. Dle dvou screeningů vše v normě. Neměla jsem tedy důvod se bát a nevěřit. Měla jsem nakonec porod císařským řezem kvůli konce pánevního. Druhý den jsem syna už neviděla, protože prošednul, měl problémy s dýcháním a nakonec ho museli převážet 2x, až nakonec skončil v Praze Podolí, já rodila v Ostravě. Diagnóza byla nepříjemná, syn se narodil s braníční kýlou, což je vrozená vada. Díky ní měl varle až v hrudníku, menší levou plíci a posunuté srdce. Operovali ho lékaři z Motole a všichni kroutili hlavou, že tato vada je odhalitelná již v těhotenství a díky screeningu se to rozpozná a maminky pak přímo do Podolí docházejí a rodí tam. Jenže u nás se nic nevědělo,syn málem umřel, protože neměl poskytnou včasnou péči a díky poporodní komplikacím u něj řešíme autismus. Jsme zdrceni, že se tohle může v dnešní době stát a že můj syn bude mít následky na celý život.
Váš účet byl odstraněn
U paní docentky jsem byla na screeningu v I. trimestru. Nebylo mi vůbec nic vysvětleno, při UZ si mumlala jen něco pro sebe, vůbec jsem ji nerozuměla. Když jsem se ji na něco zeptala,nebyla schopná mi odpovědět. Když jsem žádala o fotku, vytiskla mi rozmazaný obrázek. A ihned po UZ, aniž by něco řekla si šla vyřídit telefonát, který byl den starý. Někdy méně titulů znamená více. Už k ní nepůjdu a nemohu ani doporučit.