MUDr. Ingrid Černotová

Gynekolog Více

Ostrava 1 adresa

GYNICER
nám. SNP 4, Ostrava

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Zasílám názor kamarádky, která nemá účet na Facebooku a nemůže zde bez něj přispět:

S paní doktorkou nemám problém, ale chování sestřičky nemohu hodnotit kladně.
Mám dost nepříjemný zánět, volala jsem v úterý sestřičce, zda bych mohla přijít. Sestra mi řekla, abych přišla ve středu. K paní doktorce to mám zhruba hodinu cesty. Navíc se zánětem a v horku to pro mne bylo utrpení. Přišla jsem a sestřička mi oznámila, že mi sice říkala, že můžu přijít, ale že mě dnes paní doktorka nevezme (Ani s ní nemluvila, když jsem přišla...) a že se mám objednat na jindy.
Když mi to oznámila, myslela jsem, že se jedná o špatný vtip. Toto mi přijde silně neprofesionální. Nechtěla jsem zde dávat žádné hodnocení, bohužel mě to ale bez něj nepustí napsat tuto připomínku. Proto dávám "neutrální".

Bohužel jsem byla kvůli bolestivého problému nucena navštívit pohotovost v Bohumínské nemocnici, kde v sobotu večer měla službu tato paní doktorka. Musím upřímně říct, že takovýto přístup jsem ještě nikdy nezažila. Nejenom, že se na mě dívala zpatra a nepříjemně, ale během vyšetření neřekla jediné slovo a neustále koulela očima. Po vyšetření mi musela až sestra říct, že se můžu obléknout. Doktorka se jenom otočila k počítači a něco si tam ťukala. Asi po pěti minutách ticha jsem se odhodlala zeptat se, co mi vlastně je, tak jenom zakoulela očima a dala mi recept s tím, že se to zlepší po dobrání všech tabletek, řekla mi jak je mám brát a s dalším protočením oči se zeptala, jestli chápu to dávkování. I kdybych ho nechápala, tak v tu danou chvíli to nepřiznám, jelikož jsem měla pocit, že ji vlastně strašně otravuju vůbec už tím, že tam jsem.
Naštěstí to není můj stálý gynekolog, ale ani kdybych neměla na výběr, tak bych k ní nešla.

Chodila jsem k této p. doktorce do GC. Asi 2 roky. Žádný závažný problém jsem neměla, ale mohu taky potvrdit, že se někdy tvářila vyloženě otráveně a připadala mi laxní. Dnes jsem byla poprvé u p. doktorky co to po ní převzala a překvapilo mě, že mi dělala i další vyřetření které mi MUDr. Černotová nikdy nedělala. Dokonce jsem se dočkala i buněčiny na utření.

Nevim zda je pani doktorka odbornik(byla jsem u ni jen jednou),ale urcite je dost neochotna vzit nekoho kdo neni objednany.Mela jsem problem,kdy jsem nespala celou noc pro bolest a prestoze jsem rano hned po otevreni ordinace uz stepovala u dveri a hlasila se jako akutni nevzala me,ze mam prijit az pozdeji.Toto se mi stalo poprve za 40let,vzdy na strediscich brali akutni pripady prednostne.Tady,kdyby človek padl,tak ho nechaji lezet.

Navštívila jsem paní doktorku tento týden poprvé.Předchozí lékařka již odešla do důchodu.Musím přiznat,že Mudr.Černotová byla příjemná,usměvavá a vyšetření proběhlo bez problémů.Některá negativní tvrzení zde,si myslím,jsou zbytečně přehnaná.Paní doktorku bych určitě doporučila.Lenka

Mám velmi špatnou zkušenost s pí.doktorkou. Při mém přerušení těhotenství ve 20-tém týdnu z genetických důvodů, mě po celou dobu na porodním sále oslovovala MAMINKO!!! Zdá se mi to velmi nevhodné, kdo si něco podobného zažil, tak ví, jaký to zanechá následek na psychice ženy a v ten moment jaké prožívá pocity. Samozřejmě i její arogance, namyšlenost a důležitost byla už jen kapkou v moři...