Ing. Kateřina Dušková (Brožová)

verifiedCreated with Sketch.

Dentální hygienistka, hygienista přijímá nové pacienty

161 názorů +přidat

Objednat se Přidejte názor Zeptejte se specialisty 45 sjednaných návštěv během posledních 30 dní

Dobrý den, ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým… Více

Objednat se

Klikněte na vybraný termín a domluvte si návštěvu. Obdržíte potvrzení emailem. 
  • Ordinace MUDr. Saberové - 4. patro

    Olšanská 7, Praha 3
    130 00 Praha, hl. město Praha

    Kontaktní údaje

    Zdravotní pojišťovny a způsoby platby
    Hotovost
    V této ordinaci přijímám:
    dospělí, děti jakéhokoliv věku

    Služby

    Vstupní první návštěva u této dh (60-75 min.) 1 780 Kč
    Dentální hygiena - děti do 14 let 780 Kč
    Dentální hygiena - david urban 1 480 Kč
    Bělení - domácí s quick startem 4 350 Kč
    Odstranění pigmentací (depurace/air flow)
    Odstranění zubního kamene, plaku
    Kontrola hygieny
    Opakovaná návštěva - recall (60-75 min.) 1 480 Kč
    Dentání hygiena - víkend 1 780 Kč
    Bělení domácí 4 000 Kč
    Ošetření citlivých zubů profylaktickým lakem 150 Kč
    Vyšetření dutiny ústní
    Lokální fluoridace zubů
    Pískování (air flow)

    Více

Hodnocení pacientů

5

Obecné skóre
161 názorů

  • Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
  • T
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Paní Katku Vám vřele doporučuji a jsem s její péčí velmi spokojen. Profesionálka každým coulem a navíc se s ní velmi přijemně povídá. Návštěvou u ní nemůžete udělat chybu :)

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, Vaše spokojenost mě moc těší a děkuji za milé hodnocení :-) KD

  • R
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Je vidět, že paní Kateřinu práce opravdu baví, protože nikdy se mi nikde nevěnovali tolik, jako tady paní Kateřina. Před návštěvou mne upozornila na 15min zpoždění (kvůli rozbitému přístroji), abych nemusela čekat (to se mi nikdy nikde nestalo :D) a opravdu jsem dostala péči, za jakou jsem si zaplatila. Věnovala se mi přes hodinu, povídala si se mnou, vše vysvětlovala, osvětlila mi, jak si správně čistit zuby a ještě mi byla schopná poradit, co dělat s problémovým zubem, abych nemusela platit tisíce. Velice jí děkuji :) . Pokud se na dentální hygienu chystáte, paní Kateřina je správná volba, protože ví co dělá a dělá to výborně. Ráda se budu vracet.. !!! Snad za nedlouho na bělení zubů :)

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Radko, moc díky za Váš moc hezký komentář, udělal mi velkou radost a budu se na Vás těšit :-) KD

  • P
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Na dentalnu hygienu som sa objednal prvykrat v zivote na zaklade doporucenia od stomatologia a vybornych referencii na Katku. Ocakaval som nieco podobne ako zubara. Na moje prijemne prekvapenie obavy neboli na mieste (velmi opatrny / setrny pristup). Komunikacia pred a pocas samotneho vykonu vyborna. Mal som stale prehlad, co sa prave vykonavalo. Mal som za to, ze sa o zuby staram dobre, ale po vykone bol rozdiel aj taky znacny. Nemozem inak ako doporucit (co sa uz aj stalo).

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Pavle, to mám radost, že Vaše obavy jsou pryč a moc děkuji za moc hezký komentář a doporučení! KD

  • A
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Kačenka je člověk na pravém místě. Kromě toho, že je velice milá a příjemná (nikdy se mi nechce z ordinace odcházet :) ), dělá svoji práci opravdu skvěle. Nic nebolí, vždy předem řekne, co bude následovat a uteče to jako voda. Už si neumím představit, že bych se svěřila někomu jinému. Není nad to, když člověka jeho práce baví a naplňuje, Kačka je tím nejlepším příkladem :). Už se moc těším na další návštěvu :). Adéla K.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Adélko, moc děkuji za Vaše milé hodnocení, udělal mi velikou radost a i já se těším, když vidím v objednacím kalendáři Vaše jméno :-) KD

  • U zubaře jsem nebyl několik let, protože mám z něj strach. Odhodlal jsem se proto zajít nejdříve na dentální hygienu a proto jsem hledal někoho, kdo má nejlepší hodnocení. Díky tomu jsem narazil na paní Kateřinu, která měla opravdu úžasné recenze a jsem za to strašně rád, že jsem si zrovna vybral jeji ordinaci. Hned při vstupu do ordinace působila velice přátelsky a strach díky tomu ihned opadl. Každý svůj krok podrobně popisuje, celou hodinku si s vámi povídá a tak vám to velice rychle uteče. Celá procedura byla naprosto bezbolestná a výsledek úžasný! Doporučuji vám si také rovnou nechat hned vybělit zuby - nejlepší volba co jsem kdy udělal. Vřele všem doporučuji.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2016-05-17

    Dobrý den, mám radost, že Vaše obavy ze zubařského křesla jsou pryč a budu se těšit na další návštěvu, až Vám skouknu výsledek bělení :-) Možná přijde i kouzelník :-)

  • O
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Jednoznačně mohu doporučit! Když jsem si četl všechny pozitivní reakce, tak jsem si říkal, že to není ani možné. Ale ano.. vše na jedničku - krásná ordinace, skvělá a profesionální práce paní Duškové. Rozhodně nejlepší dentální hygiena na které jsem byl. Zuby jsou jako nové :) Těším se na příště a ještě jednou děkuji.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Ondřeji, to mě mám radost, že jste byl spokojený :-) Díky za krásné hodnocení a také se budu těšit! KD

  • K
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    S dentální hygienou jsem byla maximálně spokojená. Byla to má první návštěva dentální hygieny a měla jsem trochu obavy, ale paní Kateřina než začne něco dělat, vše vysvětlí a provádí práci šetrně. Byl to v podstatě relax, což jsem ještě v zubařském křesle nezažila :-). Moc děkuji. Petra

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Petro, moc mě těší, že Vaše obavy ze zubařského křesla jsou tatam :-) I já děkuji, KD

  • J
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Na dentální hygieně jsem byla poprvé a jsem ráda, že jsem dala na zdejší komentáře a vybrala si právě paní Kateřinu. Ošetření bylo provedeno velmi pečlivě a současně i bezbolestně. Vždy jsem předem věděla, co bude následovat, takže mé počáteční obavy se rozplynuly. Děkuji za perfektně odvedenou práci a hlavně za Váš milý a vstřícný přístup ke mě jako pacientovi.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Jarko, moc děkuji za pozitivní komentář a jsem ráda, že obavy zmizely. Držím palce s dalším postupem a budu se těšit znovu naviděnou, KD

  • J
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Objednala jsem se na základě kladných referencí a rozhodně nelituji. Dentální hygienu u Katky mohu jen doporučit. Vše bylo názorně vysvětleno a hlavně nic nebolelo. Po ošetření jsem měla v puse uklizeno jako v "pokojíčku". To, že jsme se nakonec dopátraly toho, že se známe ze školy, bylo příjemným bonusem navíc. Na další návštěvu se moc těším a doufám, že doporučené rady ohledně správného čištění zubů zvládnu.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Moc děkuji za komentář a milou návštěvu, budu se těšit na příště :-) Výsledek čištění zkontroluji :-)

  • J
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Navštívil jsem již 4 dentální hygienistky v Praze, ale co vyčnívalo z mé zkušenosti v ordinaci paní Duškové bylo:
    1) Neuspěchaná služba
    2) fluoridace zubů je zahrnuta v základní ceně
    Rozhodně se budu vracet.

    P.S. Děkuji za pomoc s češtinou

Dotazy od pacientů (3)

Obáváte se o své zdraví?

Zeptejte se naších specialistů, dostanete odpověď na Vaši otázku zcela zdarma.

Zeptejte se naších lékařů

Zkušenosti a dovednosti

O mně

  • Dobrý den,
    ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým učitelem praxe a zároveň velkým vzorem. Doposud jsem k němu posílala své pacienty, kteří potřebovali důkladné hloubkové čištění, nyní je mi ctí s ním spolupracovat ve své nové ordinaci. Objednávat se k němu můžete každé pondělí.

    David Urban, DiS.
    Vzdělání na soukromé SVOŠZ pro DH, Sekaninova 12 ukončené absolutoriem v červnu 2004.
    První zaměstnání u MUDr. Zvolánka v Plzni: únor 2005 - duben 2007
    Odborný dohled při praktické výuce na DH škole únor 2008 - dosud
    Praha 6, MUDr. Podlešáková: prosinec 2008 - březen 2013
    Praha 4, MUDr. Cermanová: od října 2012 dusud
    Praha 4, poliklinika Budějovická: od ledna 2016 - 2018

    Co vás čeká na návštěvě dentální hygieny
    Dentální hygiena je individuálně upravena pro každého konkrétního pacienta. Typicky zahrnuje jednu vstupní a dále udržovací návštěvy (tzv. recally) v intervalu cca půl roku. V některých případech je potřeba profesionální čištění chrupu rozdělit do více termínů (např. při silném krvácení dásní či velkých nánosech zubního kamene apod.).

    Vstupní návštěva
    Vstupní návštěva trvá 60-75 minut, zahrnuje prohlídku chrupu a obeznámení s jeho stavem, následné ošetření spočívající v odstranění zubního plaku a kamene, popř. pigmentací (zabarvení od čaje, kávy, cigaret apod.) pomocí pískování (air flow) či depurace. Po profesionální hygieně je sklovina zaleštěna a nafluoridována. Závěr návštěvy tvoří individuální doporučení vhodné techniky čištění (se zaměřením na pacientova problematická místa) s praktickým nácvikem a výběr odpovídajících pomůcek, aby následná domácí péče o zuby byla co nejefektivnější.

    Kontrolní návštěva (pokud je nutna - tzn. při vstupní návštěvě se nestihlo vše)
    Dalším krokem může být kontrolní návštěva, při které dentální hygienistka ověří, zda pacient zvládá chrup od minulé instruktáže správně vyčistit, nebo zda je nutná tzv. reinstruktáž. Tato návštěva zahrnuje důkladnou prohlídku chrupu, odstranění případných pigmentací ze zubů, plaku a zubního kamene, kontrolu techniky čištění a v některých případech výběr dalších pomůcek pro dokonalou domácí péči.

    Udržovací návštěva (tzv. recall)
    Intervaly preventivních ošetření jsou individuální, nejčastěji je doporučováno absolvovat je 2-3 ročně (konkrétní čas pro další návštěvu se pacient dozví na vstupní prohlídce). Vhodná doba i průběh návštěvy záleží na pacientově osvojení vhodné techniky čištění, na tom, zda-li kouří a dalších různých faktorech.

Specializace

  • dentální hygiena

Nemoci

Fotografie