Ing. Kateřina Dušková (Brožová)

verifiedCreated with Sketch.

Dentální hygienistka, hygienista přijímá nové pacienty

158 názorů +přidat

Objednat se Přidejte názor Zeptejte se specialisty 35 sjednaných návštěv během posledních 30 dní

Dobrý den, ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým… Více

Objednat se

Klikněte na vybraný termín a domluvte si návštěvu. Obdržíte potvrzení emailem. 

Hodnocení pacientů

5

Obecné skóre
158 názorů

  • Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
  • M

    Perfektní po všech stránkách. S takovou pečlivostí a jsem se dlouho nesetkal. Paní Kateřinu vřele doporučuji a rád se k ní opět vrátím!

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, moc děkuji za komentář a budu se těšit znovu naviděnou!

  • D

    Moje druhá návštěva a opět velmi spokojen s přístupem paní Duškové. Jak již několik lidí psalo , příjemně strávený čas a dokonce u doktora a navíc na zubařském křesle ? :-) Asi víc komentáře není třeba....

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, moc díky za milé hodnocení, budu se těšit na Vaši třetí a snad ne poslední návštěvu :-) KD

  • Dentální hygienu jsem vybírala především podle hodnocení zde na webu a rozhodně jsem udělala dobře! Na dentální hygieně jsem byla vůbec poprvé a trochu jsem se bála, paní Dušková mi ale vše vysvětlila krok po kroku. Výsledek byl skvělý, naprosto předčil má očekávání, a to i co se bolesti týče - absolutně nic mě během celého procesu nebolelo, naopak to bylo spíše příjemné. Skvělý přístup, perfektně odvedená práce a navíc skvělý pokec a plno doporučení a vychytávek, abych se o svůj chrup mohla lépe starat :) Už se těším na další návštěvu!

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Nino, moc děkuji za Váš milý komentář. I já jsem si připadala jako s kamarádkou na kafi a bud uráda, když vychytávky k čištění zaberou :-) Budu se těšit znovu naviděnou, KD

  • M
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Na dentální hygieně jsem byla několikrát, ale s takovou precizností a zároveň jemností, jsem se nesetkala. Navíc estetický výsledek naprosto předčil mé očekávání, zuby jsou nejen bez kamene, ale navíc přirozeně bílé a bez pigmentů, nepoznávám svůj vlastní úsměv :-). Katko děkuji, pro mě jste jednoznačně hvězda.
    Marcela M.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Marcelo, moc díky za Váš krásný komentář, udělal mi velkou radost :-) KD

  • S
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Kvalitně odvedená práce s velice profesionálním a zároveň lidským přístupem. Zvláštní, ale opravdu lze říci, že jde o příjemně strávený čas a ještě k tomu s přínosem pro vaše zdraví. :)

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, Vaše spokojenost mě moc těší a snad znovu naviděnou :-)

  • P
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Absolutní špička to vám rozhodně žádný zubař nikdy neudělá po 18 letech a vystřídání 20 zubařů konečně jsem našel pověstnou jehlu v kupě sena tak vyčištěný kámen jsem nikdy neměl ještě jsem byl odeslán na dočistění nepatrného množství pod dásní ,ale po 18 letech mi dásně konečně nekrvácí to mluví za vše ,precizní práci kterou udělá paní Ing. Dušková nikdo jiný neudělá za to dám ruku do ohně ,vše bez bolesti i ,když pracuje hluboko a bez umrtvení to u zubaře co bylo raději nenapíšu nemám rád horory .

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Petře, mám radost, že dásně už nekrvácí a děkuji za Váš komentář. Budu se těšit opět naviděnou, KD

  • A

    Vše naprosto v pořádku! Perfektni přístup a moc mila komunikace! Paní Duškové dávám 1*! Moc děkuji a těším se na další návštěvu! A.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, moc děkuji za milý komentář a i já se budu těšit na Vaši další návštěvu! KD

  • L
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Naprosto skvěle a bezbolestně odvedená práce. Hodina uteče jako nic a Vy si na křesle odpočnete, příjemně popovídáte a ještě odcházíte s dokonale vyčištěnými zuby. Mohu všem doporučit!

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Lenko, moc díky za milé hodnocení, potěšilo! Budu se těšit na Vaši další návštěvu, KD

  • P
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Paní hygienistka je naprosto skvělá. Milá, zábavná a pečlivá. Vlastně to byl fajn pohodovej proces. Doporučuju!!

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, to mám radost, že jste z návštěvy měl takový dojem, to je přesně můj cíl! Budu se těšit znovu naviděnou, KD

  • S

    Profesionální a kvalitně odvedená práce. Zároveň naprosto bezbolestné. Mohu jedině vřele doporučit všem.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Jakube, moc děkuji za milý komentář a těším se, až příště skouknu vybělené zuby. Snad na svatebních fotkách září! KD

Dotazy od pacientů (3)

Obáváte se o své zdraví?

Zeptejte se naších specialistů, dostanete odpověď na Vaši otázku zcela zdarma.

Zeptejte se naších lékařů

Zkušenosti a dovednosti

O mně

  • Dobrý den,
    ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým učitelem praxe a zároveň velkým vzorem. Doposud jsem k němu posílala své pacienty, kteří potřebovali důkladné hloubkové čištění, nyní je mi ctí s ním spolupracovat ve své nové ordinaci. Objednávat se k němu můžete každé pondělí.

    David Urban, DiS.
    Vzdělání na soukromé SVOŠZ pro DH, Sekaninova 12 ukončené absolutoriem v červnu 2004.
    První zaměstnání u MUDr. Zvolánka v Plzni: únor 2005 - duben 2007
    Odborný dohled při praktické výuce na DH škole únor 2008 - dosud
    Praha 6, MUDr. Podlešáková: prosinec 2008 - březen 2013
    Praha 4, MUDr. Cermanová: od října 2012 dusud
    Praha 4, poliklinika Budějovická: od ledna 2016 - 2018

    Co vás čeká na návštěvě dentální hygieny
    Dentální hygiena je individuálně upravena pro každého konkrétního pacienta. Typicky zahrnuje jednu vstupní a dále udržovací návštěvy (tzv. recally) v intervalu cca půl roku. V některých případech je potřeba profesionální čištění chrupu rozdělit do více termínů (např. při silném krvácení dásní či velkých nánosech zubního kamene apod.).

    Vstupní návštěva
    Vstupní návštěva trvá 60-75 minut, zahrnuje prohlídku chrupu a obeznámení s jeho stavem, následné ošetření spočívající v odstranění zubního plaku a kamene, popř. pigmentací (zabarvení od čaje, kávy, cigaret apod.) pomocí pískování (air flow) či depurace. Po profesionální hygieně je sklovina zaleštěna a nafluoridována. Závěr návštěvy tvoří individuální doporučení vhodné techniky čištění (se zaměřením na pacientova problematická místa) s praktickým nácvikem a výběr odpovídajících pomůcek, aby následná domácí péče o zuby byla co nejefektivnější.

    Kontrolní návštěva (pokud je nutna - tzn. při vstupní návštěvě se nestihlo vše)
    Dalším krokem může být kontrolní návštěva, při které dentální hygienistka ověří, zda pacient zvládá chrup od minulé instruktáže správně vyčistit, nebo zda je nutná tzv. reinstruktáž. Tato návštěva zahrnuje důkladnou prohlídku chrupu, odstranění případných pigmentací ze zubů, plaku a zubního kamene, kontrolu techniky čištění a v některých případech výběr dalších pomůcek pro dokonalou domácí péči.

    Udržovací návštěva (tzv. recall)
    Intervaly preventivních ošetření jsou individuální, nejčastěji je doporučováno absolvovat je 2-3 ročně (konkrétní čas pro další návštěvu se pacient dozví na vstupní prohlídce). Vhodná doba i průběh návštěvy záleží na pacientově osvojení vhodné techniky čištění, na tom, zda-li kouří a dalších různých faktorech.

Specializace

  • dentální hygiena

Nemoci

Fotografie