Ing. Kateřina Dušková (Brožová)

verifiedCreated with Sketch.

Dentální hygienistka, hygienista přijímá nové pacienty

161 názorů +přidat

Objednat se Přidejte názor Zeptejte se specialisty 45 sjednaných návštěv během posledních 30 dní

Dobrý den, ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým… Více

Objednat se

Klikněte na vybraný termín a domluvte si návštěvu. Obdržíte potvrzení emailem. 
  • Ordinace MUDr. Saberové - 4. patro

    Olšanská 7, Praha 3
    130 00 Praha, hl. město Praha

    Kontaktní údaje

    Zdravotní pojišťovny a způsoby platby
    Hotovost
    V této ordinaci přijímám:
    dospělí, děti jakéhokoliv věku

    Služby

    Vstupní první návštěva u této dh (60-75 min.) 1 780 Kč
    Dentální hygiena - děti do 14 let 780 Kč
    Dentální hygiena - david urban 1 480 Kč
    Bělení - domácí s quick startem 4 350 Kč
    Odstranění pigmentací (depurace/air flow)
    Odstranění zubního kamene, plaku
    Kontrola hygieny
    Opakovaná návštěva - recall (60-75 min.) 1 480 Kč
    Dentání hygiena - víkend 1 780 Kč
    Bělení domácí 4 000 Kč
    Ošetření citlivých zubů profylaktickým lakem 150 Kč
    Vyšetření dutiny ústní
    Lokální fluoridace zubů
    Pískování (air flow)

    Více

Hodnocení pacientů

5

Obecné skóre
161 názorů

  • Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
  • Z
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Dentální hygiena (60-75 min.)

    Byla jsem u paní Duškové poprvé a celá návštěva mě velmi mile překvapila.Nejen to,že mě přivítala s úsměvem-to se pak člověk hned míň bojí :-) ,ale navíc vše bylo bezbolestné a zoubky mám jak perličky.Děkuji

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-11-09

    Dobrý den, moc mě těší, že jste byla spokojena a doufám, že příště už se nebudete bát ani v čekárně :-) KD

  • P
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Dentální hygiena (60-75 min.)

    U paní Duškové jsem byla už podruhé. Tato, stejně jako první návštěva proběhla v pořádku.
    Paní Kateřina pracuje opatrně a je šetrná. Před použitím každého přístroje vysvětlí, co bude následovat. Podle stavu chrupu doporučí vhodnou péči.
    Nejvíce oceňuji, že kdykoliv přijdu, paní Kateřina mě přivítá s úsměvem. Nic Vám nevnucuje, vhodně poradí a nebojíte se jí na cokoliv zeptat.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-11-09

    Dobrý den, děkuji za krásný komentář! Udělal mi obrovskou radost, protože mojí snahou je, aby pacienti odcházeli z ordinace přesně s tímto pocitem. KD

  • P
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Dentální hygiena (60-75 min.)

    Velká spokojenost jako vždy. Paní Katka je profesionální, milá a velmi ochotná. Všem mohu jen doporučit.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-11-09

    Dobrý den, moc díky za hezký komentář a jsem ráda, že jste byla opět s návštěvou spokojena :-) KD

  • B
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Dentální hygiena (60-75 min.)

    Paní Dušková byla velmi příjemná, maximálně komunikativní, vše odborně a lidsky vysvětlila. Zákrok - dentální hygieny byl bezbolestný :) a vzhled zubů nádhera ! Děkuji :)

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-11-09

    Dobrý den, moc mě těší, že jste spokojená - s návštěvou i vzhledem zubů :-) Děkuji za milé hodnocení! KD

  • J

    Ze zubařů mam obecně strach, ale tady na hygieně to bylo naprosto bezbolestne a super, vše mi paní krasne vysvětlila ...proste super

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-11-09

    Dobrý den, to mám radost, že strach je pryč! Děkuji za milý komentář a budu se těšit na Vaši další návštěvu :-)

  • D
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Dentální hygiena (60-75 min.)

    Velmi jsem ocenila odbornost, profesionalitu a zároveň milý kultivovaný přístup! PhDR Renata Drahozalova

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-11-09

    Dobrý den, moc děkuji za hezký komentář a těším se na vyprávění, jak jste dopadla u paní doktorky :-)

  • P
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Dentální hygiena (60-75 min.)

    Na ústní hygieně jsem byl u Ing. Kateřiny Duškové podruhé a opět jsem byl velmi spokojený po všech stránkách (jak vlastní úkon, tak informace, které mi jmenovaná poskytla ohledně ústní hygieny).

    Ing. M. Postler

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-11-09

    Dobrý den, moc mě těší, že jste byl spokojený i tentokrát a budu se těšit znovu naviděnou!

  • K
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patro

    Perfektní! Paní Katka je nejen profík, ale je také velmi empatická a milá. Pro mě to u ní byl doslova relax (opravdu jsem si odpočinula) a už teď se těším na příští návštěvu, nehledě na to, že po návštěvě pozoruju velké zlepšení co se úrovně hygieny týče. Děkuji! :) Budu se těšit na další návštěvu.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-08-02

    Dobrý den, moc děkuji za komentář, udělal mi velkou radost - především to, že už dásně vypadají lépe. Budu se těšit na Vaši příští návštěvu, až výsledek zkouknu :-) Hezké léto, KD

  • A
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patro

    Absolutní spokojenost. Nejlepší dent. hygiena na které jsem zatim byla. Pani Dušková je velmi šikovná a milá.
    - je velmi šetrná (nejen k zubum a a dasnim ale i k makeupu :)
    - všechno co dělá, zároveň vysvětluje
    - dala mi jiné (a myslím, že lepší) tipy, jak správně čistit zuby

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-08-02

    Dobrý den, Vaše spokojenost mě moc těší a děkuji za milé hodnocení :-) KD

  • V
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Dentální hygiena (60-75 min.)

    Skvělý profesionální výkon od úvodního rozhovoru až po konečnou instruktáž a další nasměrování. Bezbolestné ošetření a velmi příjemná komunikace. Objednání na přesný čas. Paráda:-)

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den,
    moc děkuji za milý komentář a budu se těšit znovu naviděnou :-) KD

Dotazy od pacientů (3)

Obáváte se o své zdraví?

Zeptejte se naších specialistů, dostanete odpověď na Vaši otázku zcela zdarma.

Zeptejte se naších lékařů

Zkušenosti a dovednosti

O mně

  • Dobrý den,
    ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým učitelem praxe a zároveň velkým vzorem. Doposud jsem k němu posílala své pacienty, kteří potřebovali důkladné hloubkové čištění, nyní je mi ctí s ním spolupracovat ve své nové ordinaci. Objednávat se k němu můžete každé pondělí.

    David Urban, DiS.
    Vzdělání na soukromé SVOŠZ pro DH, Sekaninova 12 ukončené absolutoriem v červnu 2004.
    První zaměstnání u MUDr. Zvolánka v Plzni: únor 2005 - duben 2007
    Odborný dohled při praktické výuce na DH škole únor 2008 - dosud
    Praha 6, MUDr. Podlešáková: prosinec 2008 - březen 2013
    Praha 4, MUDr. Cermanová: od října 2012 dusud
    Praha 4, poliklinika Budějovická: od ledna 2016 - 2018

    Co vás čeká na návštěvě dentální hygieny
    Dentální hygiena je individuálně upravena pro každého konkrétního pacienta. Typicky zahrnuje jednu vstupní a dále udržovací návštěvy (tzv. recally) v intervalu cca půl roku. V některých případech je potřeba profesionální čištění chrupu rozdělit do více termínů (např. při silném krvácení dásní či velkých nánosech zubního kamene apod.).

    Vstupní návštěva
    Vstupní návštěva trvá 60-75 minut, zahrnuje prohlídku chrupu a obeznámení s jeho stavem, následné ošetření spočívající v odstranění zubního plaku a kamene, popř. pigmentací (zabarvení od čaje, kávy, cigaret apod.) pomocí pískování (air flow) či depurace. Po profesionální hygieně je sklovina zaleštěna a nafluoridována. Závěr návštěvy tvoří individuální doporučení vhodné techniky čištění (se zaměřením na pacientova problematická místa) s praktickým nácvikem a výběr odpovídajících pomůcek, aby následná domácí péče o zuby byla co nejefektivnější.

    Kontrolní návštěva (pokud je nutna - tzn. při vstupní návštěvě se nestihlo vše)
    Dalším krokem může být kontrolní návštěva, při které dentální hygienistka ověří, zda pacient zvládá chrup od minulé instruktáže správně vyčistit, nebo zda je nutná tzv. reinstruktáž. Tato návštěva zahrnuje důkladnou prohlídku chrupu, odstranění případných pigmentací ze zubů, plaku a zubního kamene, kontrolu techniky čištění a v některých případech výběr dalších pomůcek pro dokonalou domácí péči.

    Udržovací návštěva (tzv. recall)
    Intervaly preventivních ošetření jsou individuální, nejčastěji je doporučováno absolvovat je 2-3 ročně (konkrétní čas pro další návštěvu se pacient dozví na vstupní prohlídce). Vhodná doba i průběh návštěvy záleží na pacientově osvojení vhodné techniky čištění, na tom, zda-li kouří a dalších různých faktorech.

Specializace

  • dentální hygiena

Nemoci

Fotografie