MUDr. Igor Michalec

Gynekolog Více

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Prohlídky u pana doktora jsou opravdu příjemné, je velmi sympatický. Při porodu mě surově nastřihnul a poté tak špatně sešil, že mi nenávratně poškodil nejen hráz, ale také svaly pánevního dna. Bylo mi opakovaně řečeno, že to byla chyba lékaře, že se to stává nezkušeným nebo špatným porodníkům, a že už nikdy nebudu moci mít pohlavní styk. Také by to tak zůstalo, nebýt operativního zásahu zkušeného plastického chirurga. Do smrti ale budu trpět bolestmi. Měla jsem na MUDr. Michalce podat za toto zmrzačení žalobu? Bylo by to k něčemu? Nejsem první takto postižená pacientka. Už jednu žalobu týkající se špatně provedené epizotomie pan doktor bez újmy ustál. Údajně z důvodu podjatosti lékaře, který psal posudek.
U MUDr. Igora Michalce bohužel převažují ambice nad lékařskými znalostmi a dovednostmi. Zdá se, že bude moci, a zřejmě také bude, mrzačit pacientky i nadále.