Držitel titulu Ph.D. v oboru chirurgie hlavy a krku
Chirurg, specialista na laserovou léčbu, estetickou a žilní chirurgii
studium na lékařské fakultě University Palackého v Olomouci
atestace z oboru chirurgie
atestace z oboru plastická chirurgie - Venezuela
držitel licence ČLK pro obor chirurgie
držitel licence pro laserovou estetickou chirurgii a všeobecnou chirurgii
do r. 1996 – chirurgické oddělení v nemocnici Ostrava – Vítkovice
od roku 1995 zařazen do přípravy k atestaci z plastické a rekonstrukční chirurgie
člen Evropské laserové asociace
člen Americké laserové asociace
člen České lékařské společnosti J.E.Purkyně
člen Společnosti laserové estetické chirurgie
člen ČLS pro využití laserů v medicíně
člen České flebiologické společnosti
člen Společnosti plastické chirurgie
aktivní účast na mnoha tuzemských i zahraničních seminářích a konferencích, spojená s prezentací výsledků LLC
podílí se na aprobaci nových přístrojů, technologií a léčiv používaných v medicíně
- chirurgie
- cévní chirurgie
- plastická chirurgie
Operace v celkové anestezii metodou IN.SRTIPING
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Operace v celkové anestezii metodou IN.SRTIPING
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Operace v celkové anestezii metodou IN.SRTIPING
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíSlužby a ceník služeb
Jak fungují ceny?
Karolina
Byla jsem uz za svuj zivot u nekolika odbornych lekaru, mam za sebou plastiku nosu, vypln rtu, vse s kazdym naproste v poradku vcetne mileho a profesionalniho jednani. Pan doktor pro me byl ocistec, nejvice arogantni clovek, jakeho jsem snad poznala, nulova pokora, nulove emaptie a vciteni se do pacienta. Zbytecna cesta, nafta, cas, energie. Dokaze cloveka naprosto rozhodit, ze sotva v poradku dojede domu. Naprosto hrozny pristup a zazitek. Takovy clovek by nemel delat toto povolani. Znam zadaneho pana profesora v oblasti plast. chirurgie, ktery by mohl byt arogantnim diky svym uspechum, ale neni...opravdu doktor na urovni a mily velkorysy clovek. Tento pan doktor je vsak pravy opak, jeste ze nezachranuje zivoty, avsak jeho ostrym vyjadrovanim by na nem nekomu mohl zpusobit ujmu, coz on si absolutne neuvedomuje. Neuvedomuje si ani to, ze clovek u nej mohl chtit nechat v budoucnu i velke sumy za jine zakroky jako je augmentace atd. ovsem sem uz nikdy.
zdena
Byla jsem u něj na operaci žil. Práce byla provedena velice nedbale, dokonce 1 velkou viditelnou žilu přes celé stehno nechal! Když jsem přišla na kontrolu, sestřičky zděšeně zíraly, jak jsem špatně zoperovaná. Když jsem se u p. doktora ohradila, chtěl po mně další peníze, že to dodělá laserem. Přitom jsem zaplatila za celkovou operaci v narkoze 8000 Kč.
NIKDY bych už k němu nešla, ani bych ho nikomu NIKOMU nedoporučovala. Není dobrý odborník, jde mu jen o peníze, ne o naše zdraví. Také jsem četla v Olomouckém deníku,že se s ním některé ženy soudily,protože měly z jeho operací dokonce velké zdravotní komplikace. Tomu naprosto věřím.
GUEST
Janík už nikdy! Podstoupila jsem u něj banalní zákrok - injekční sklerotizaci. Zaplatila jsem 5000!!! Neskutečné - i to nezvládl - mám nohu jak kdyby mě mlátili železnými pruty (podotýkám, že zákrok byl proveden před asi 7 lety). Když jsem chtěla opravu - tak mě odbyl, dal do nohy další injekce a chtěl další peníze :-O Mimochodem - nic to nepomohlo. Když jsem chtěla zákrok reklamovat zjistila jsem, že na vystaveném účtu jsou nějaké bláboly (jedno slovo... určitě ne injekční sklerotizace), bez razítka, bez podpisu. Pozor na něj - je to odporník jen na hubě, sranda končí do doby než zaplatíte, na jeho jméno mám kopřivku - ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI!
Holubová
Byla jsem u tohoto pana doktora na operaci horních víček, a myslím že je důležitý přístup k pacientovi ale pan doktor se chová nadřazeně a pooperační péče žádná a i kdyby svůj výkon předvedl na jedničku tak díky přístupu se necíze dobře nedoporučuji
Po laserovém banálním odstranění znamínka na obličeji mého syna máme o zábavu pos taráno,chodíme od jednoho lékaře ke druhému a snažíme se velkou jizvu jakýmkoliv způsobem zmenšit,už víme,že jsme udělali největší chybu v životě,syn to velmi špatně snáší a my jsme ztratili důvěru v plastickou chirurgii díky panu Janíkovi a jeho perfektnímu týmu.
DOHUŽEL TAKÉ PANA DOKTORA NIKOMU NEDOPORUČUJI, NEODBORNÝ A ZBYTEČNÝ ZÁKROK, KTERÝ MÉ PROBLÉMY I PŘES JEHO SLIBY A NADĚJE ANI V NEJMENŠÍM NEVYŘEŠIL!!! ALE STÁL NEMALÝ FINANČNÍ OBNOS-COŽ JE ASI V JEHO ZAŘÍZENÍ BOHUŽEL PRIORITA:( PO ZAPLACENÍ ČÁSTKY ŽÁDNÉ DALŠÍ NÁVRHY ŘEŠENÍ, HLAVNĚ, ŽE JSEM ZAPLATILA:((( NAKONEC JSEM SVÉ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY VYŘEŠILA V NEMOCNICI-BEZ PLATBY!!! KDE MI NAVÍC SDĚLILI, ŽE MI LÉČBA DOKTORA JANÍKA ANI POMOCT NEMOHLA!!! TAKŽE JEJ NEMOHU DOPORUČIT ANI JAKO ODBORNÍKA:(((
Také jsem využila služeb MUDr. Janíka a nedoporučuji.
Po zaplacení Vás už nezná a nezajimáte ho. Svou nadřazenost
dává arogantně najevo. Dnes je to asi běžné a normální.
Ale takový pocit mám i z jiných lékařů tohoto zařízení.
Je pravdou, že šéf určuje, jaký bude personál.
čtenářka
Můžu říci: z vlastní zkušenosti nedoporučuji. Pokud není žádný problém - vše v pohodě, ale pokud nastane musím souhlasit s příspěvky neochota a ještě reoperaci si musíte zaplatit. Ceny oproti jiným klinikám - daleko vyšší.
petra
Tak to jsme se asi setkaly každá s jiným Janíkem. Zájem o problém minimální , rychle stanovená značně vysoká cena, oheň na tváři cca 2x3 cm cena kolem 18 000 Kč. Až si našetřím,tak prý mám dojít. Ted chodím v Ostravě jinam a cena cca třetinová. Přístup uplně jiný. Nedoporučuji.
Odpovědi
4 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den pane doktore,
přemýšlím o modelaci prsou, ale potřebuji poradit. Nyní mám košíčky tak D až E a prsa hodně povislá, ale ne v důsledku kojení ale už od puberty. Byla jsem už na jedné konzultaci v Opavě a tam mi doktor řekl, že doporučuje až po kojení. Bohužel s kojením to bylo horší, protože mám navíc i ploché bradavky takže dlouho trvalo než se malá přisála. Nemohla jsem kojit třeba v leže a navíc mám i takový psychický blok. Ale jelikož bychom chtěli ještě jedno miminko, tak jsem se chtěla zeptat jestli by modelace třeba nepomohla se miminku lépe přisát a i po psychické stránce nebo doporučujete opravdu až po dětech?
Děkuji a přeji hezký den, Iveta R.
Dobrý den paní Iveto. Já osobně se plastickým operacím prsou na naší klinice nevěnuji. Tyto operace provádějí naši specialisté Prim.Dr.Vřeský a Dr.Rozprým. K nim je třeba se objednat ke konzultaci . Obecně mohu ovšem zdělit , že modelace prsou se provádějí až po ukončení laktace a to ještě s několikaměsíčním odstupem od posledního kojení . Neupadejte však na mysli. Operace je možná a oba naši specialisté mají nádherné pooperační výsledky
S pozdravem Igor Janík

Můžete mi, prosím, doporučit, kde a u koho bych mohla podstoupit vyhlazení obličeje? Je mně 64 let, zhubla jsem, a tak se objevily na obličeji vrásky. Jsem z Ostravska.Děkuji za odpověď.
Zdravím Vás , váš problém by mělo být možné vyřešit s velmi dobrým efektem a to buďto operační technikou nadzvednutí obličeje - Facelift nebo laserovým vybroušením - vyhlazením vrásek v obličeji . Rozhodnutí pro tu či onu metodou doporučuji až po konzultaci u nás na klinice LLC v Ostravě. Směle se objednejte a probereme všechny možnosti
Zdraví Igor Janík

Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě