MUDr. Hynek Procházka

Gynekolog Více

Mladá Boleslav 1 adresa

Oblastní nemocnice Mladá Boleslav

V. Klementa 147, Mladá Boleslav

Jen díky němu porod dopadl dobře, doufám že se s lékařkou která mě původně měla rodit už nikdy nepotkám... Jako prvorodička jsem nesmírně ráda, že ještě aspoň občas narazíte na doktora který se chová jako doktor, jedná s pacientem jako s člověkem a hlavně - doktor který VÍ co má dělat....

• I

Dobrý den,dnes jsem měla tu možnost se setkat s panem doktorem a opravdu na mě zapůsobil profesionálním přístupem a byl velice příjemný. Velice děkuji

• I

Měla jsem obrovské štěstí a čest potkat se s panem doktorem při návštěvě ambulance na gynekologicko-porodnickém oddělení, kde jsem vyhledala pomoc při aktuních potížích v neděli v podvečer. Pan doktor na mě zapůsobil úžasným dojmem už když vstoupil do dveří. Nikdy předtím jsem ho neviděla a přitom jsem měla pocit, že ho znám už léta. Jeho přístup byl na dnešní dobu neuvěřitelně lidský, rázem ze mě spadla polovina strachu, se kterou jsem do ordinace vstupovala a i díky sestřičce, která byla neméně příjemná jsem málem zapomněla na moje problémy. Škoda, že takových lékařů není víc. Děkuji pane doktore.

• A

Pan doktor mě rodil císařským řezem.porod byl bez komplikací,jizva,které jsem se tak bála je doslova nádherná.moc vám děkuji pane doktore.Syn je úžasný...

• S panem doktorem jsem se setkala pouze 2x.Poprvé,ve 20.týdnu druhého těhotenství při ultrazvuku.Z tohoto setkání jsem měla rozpačité pocity,jelikož pan doktor zřejmě zaučoval mladšího kolegu,takže spíše jemu ukazoval a mluvil odborně,takže já s rodinou,která se byla podívat se mnou na miminko,jsme z toho neměli skoro nic oproti prvnímu těhotenství.Naproti tomu mě potom rodil a to si"napravil reputaci".Byla jsem maximálně spokojená,velice profesionální přístup,pan doktor moc milý,laskavý.Při příjmu mi hned nabídl ulehčení porodu,jelikož první porod byl těžký a syn byl přidušen.Díky tomu byl můj druhý syn na světě rychleji,za což panu doktorovi děkuji.Doporučuji.

• Výborný a zkušený lékař!!! Vděčíme mu za záchranu naší dcery při komplikovaném porodu vedeném jinou nezkušenou lékařkou.

• Pan doktor Hynek Procházka.......lepšího člověka jsem si u porodu nemohla přát. Všem doporučuji.

• Výborný lékař,vděčím mu za vnoučka,děkuji pane doktore

• Doktor Procházka je nesmírně schopný, erudovaný, empatický , neuvěřitelně vstřícný, milý a obětavý lékař,při tom všem až neskutečně skromný a příjemný, naprosto úžasný člověk , být v jeho péči je opravdu obrovskou výhrou.

• Vynikající lékař,obětavý,ohleduplný,super porodník,prostě člověk na správném místě.Vřele doporučiji je to prostě PAN DOKTOR