Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
V.M.
Paní doktorka se mnou jako s matkou a zákonným zástupcem vůbec nemluvila, vše se mnou probrala sestra.. mimochodem vše na co se mě sestřička ptala , vše jde slyšet v čekárně!!! Myslela jsem, že příští návštěva už bude o komunikaci, ale omyl. Syn tam šel sám a vrátil se s práškama na spaní a na deprese. Nebere je! Měl vedlejší účinky. Nedoporučuji vůbec!!!!
Berková
má zájem jen o děti malé,s přicházející pubertou se navyšují jejich problémy,paní doktorka je nedokáže adekvátně zvládat,když jsme od ní se synem odešli,předala další lékařce jen velmi strohou zprávu, a to po 12 letech péče,...
KacenkaKacenkaa
Tohle je nejhorsi doktorka co jsem v zivote videla............Devitilete holce napsala na nocni pocuravani Ritalin jinac receno detskej kokain pro hyperaktivni deti....Jak muze pracovat s detmi???A jak mohla taka doktorka dostat papir???
V mnoha ohledech špatný přístup ke klientům, arogance. Konkrétní příklady raději uvádět nebudu.hh
Tato dr. vážně již nikdy!
Neosobní,netaktní a nepříjemný lékař.Syn trpěl tiky.Dostal od dr. léky,které bral vice než rok a bezvýsledně.Při posledním sezení mu dr. začla vsugerovávat,že ho ve škole šikanují a vrátil se mi do čekárny naprosto vydeptaný a ubrečený.Přešli jsme k jedné nejmenované lékažce a do 2 měsíců byl bez obtíží.Ktéto vážené doktorce bych se již v životě nevrátila,ve zprávě byl napsán naprostý opak,než co nám zdělovala při vyšetření.Necháppu,jak vůbec mohla vystudovat a dovolit si ještě pracovat z dětmy.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den. Je mi 63 a poslední rok mívám zvláštní vidiny. Stalo se to poprvé na jaře, když jsem si prohlížela s vnukem omalovánky a povídala si s ním. Náhle jsem byla na pár okamžiků zcela jinde a jen na chvíli jsem si uvědomovala, že s ním sedím na gauči. Bylo to jako když ráno usínáte a vzbouzíte se a máte mnoho krátkých nesouvislých snů jako různých obrazů a nevíte, jak dlouhý čas ve skutečnosti uběhl.
Uvědomovala jsem si chvílemi, že s ním sedím a povídám, ale hned zas jsem !zmizela! do jakéhosi krátkého snu. Pak jsem si lehla a řekla snaše, že mi není dobře. Vím, že jsem nespala, ale ty děje trvaly mě se zdálo tak půl hodiny. Pak to přestalo a snacha říkala, že jsem ležela tak 5 min.Od té doby se mi to stalo už asi 5x, naposledy včera, když jsem byla se psy na procházce. Je to přesně jako když spíte a hlavou se hodí kratičké nesmyslné sny, ale nejde to ukončit, dokud se náhle nevrátím do reality.Pak už vidím normální situaci a nic jiného už se mi nezdá.
Bojím se, že je to počínající demence.Před třemi lety jsem měla slabou mrtvici kvůli složité rodinné situaci-syn měl autonehodu a pak po půl roce, když byl z nejhoršího venku, jsem měla mrtvici.Ale dostala jsem se z toho, jen od té doby občas hledám slova a nepamatuju si některé věci.Mám navštívít psychiatra? děkuji.
Hezký den,
prvně se obraťe na svého obvodního lékaře, který posoudí, zda je vhodné navštívit psychiatra, psychologa či neurologa. K nám se objednat nemůžete, jsme ordinace pouze pro děti a dorost.
S pozdravem za ordinaci sestra Kupková