MUDr. Helena Jančová

Ortoped, Chirurg Více

Oborová zdravotní pojišťovna

Zaměstnanecká pojišťovna Škoda

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

I

Narodila jsem se s těžkou vrozenou vadou a díky umu paní doktorky dnes nejenže chodím, ale chodím bez jakéhokoliv omezení či náznaku, čím jsem si prošla. Stejně tak má dcera, kterou lékař hnal v jejích čtyřech letech pod kudlu, zavolala jsem paní doktorce a nožičky jsme pečlivým cvičením daly dohromady bez jakéhokoliv chirurgického zásahu.
Paní primářka (dnes již jen doktorka) je anděl mého života, za mnoho jí vděčím.

Již dvakrát mi paní doktorka po pečlivém vyšetření stoprocentně vyléčila bolesti (na rozdíl od dvou jiných lékařů, u kterých jsem byl před tím), což je hlavní kriterium. Čekání před prohlídkou mi nevadí, protože vím, že stejně pozorně se věnuje ostatním pacientům .Přeji jí i nám, aby jí současná kondice ještě dlouho vydržela.

Paní doktorka je skvělá. Pomohla velmi mě, mým synům, i vnučce v okamžiku,když si mnoho"odborníků" nevědělo rady.Je to lékař na svém místě. Četl jsem, i negativní hodnocení, musím konstatovat,že jsem se setkal s různými ortopedy . Od Hradce Králové až po Liberec,ale pomoc jsem vždy našel u této paní doktorky.Jsem ji za to nesmírně vděčný.Její skromné vystupování, velké srdce,odbornost a přístup ke své profesi ,ji řadí,alespoň z mého hlediska,k nejlepšímu lékaři, s kterým jsem se kdy setkal.

Velmi dobrá doktorka, ke které chodím už několik let a pokaždé mě dala dokupy. Člověk si ale počká, i když se objedná. Pacientům se maximálně věnuje, nikdy se mi nestalo, že by někdo byl hotovej za méně než půl hodiny.

odbornice na svém místě, plně využívá svých dlouholetých zkušeností pro výborné ošetření pacientů, ochotná a velmi vstřícná lékařka. pacient odchází s pocitem výborného ošetření

Skvělá lékařka a to mohu posoudit již po celý svůj život od miminka je mi 43 let. Opečovala několik generací. Mě osobně v roce 1971 zachránila život.

E

mohu doporučit, paní doktorka se zdá trochu netaktní a měla jsem z ní strach, ale jako ortopedka nemá chybu