MUDr. Helena Hušková

Oční lékař Více

Karlovy Vary 1 adresa

Oční ambulance
Moskevská 6, Karlovy Vary

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Oční ambulance Jiný

Díky maximálně profesionálnímu přístupu a zajištění nejlepší specialistů v ČR na microchirurgii oka, problémy se záněty, a nitro očním tlakem, vděčím paní doktorce za záchranu oka. Za 50 let života jsem úžasnejší přístup ve zdravotnictví nezažil.

S paní doktorkou mám tu nejlepší zkušenost. Milý, lidský přístup a profesionální péče. Paní doktorce vděčím za to, že po dlouhé době opět dobře vidím na obě oči. Jsem velice spokojená. J.Hilbertová

Výborná očařka, milá a vtipná žena.

Milá a příjemná oční lékařka. Léči již léta moji maminku a já k ní občas zajdu na kontrolu a recept na nové brýle. Spokojenost, mohu doporučit.

Skvělá , perfektní. ohleduplná, nezištná. Tak skvělý přístup k pacientovi jako od paní Mudr Heleny Huškové jsem nikdy nezažil. Díky ní opět vidím na obě oči.
Holeček

absolutní špička zachránila mi oko nad kterým jiní lámaly hůl.

R

CHODÍME K PANÍ DOKTORCE S MANŽELEM A DCEROU JIŽ 5.ROK A NEMOHU SI STĚŽOVAT. JE MILÁ,PEČLIVÁ A MÁ MOC PŘÍJEMNÉ SESTRY. PROTO DOPORUČUJI.

je velmi dobrý diagnostik, zcela nezištná, každého vyslechne a snaží se problém vyřešit