Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Paní doktorka Gerstmanová je úžasný odborník, vždy vstřícná, pečlivá a nezdráhá se obtíže pacienta multioborově konzultovat. A jako velký bonus je empatická, což bohužel není standardem. Mohu paní doktorku i s velmi vstřícnou paní sestřičkou vřele doporučit.
jsem s pani doktorkou velmi spokojena,behem mesice me vylecila poslala na testy a zjistila po cem ekzem je,vse vysvetlila a rekla cemu se vyhybat a problem s ekzemem od detstvi byl vyresen a ne jako pédchozi kozari kouknu pisu dalsi.diky ni se citim vyborne
Paní doktorka je velmi pečlivá a vždy pro mě dělá maximum, určitě mohu doporučit.
Vynikající paní doktorka, jak po odborné, tak po lidské stránce, a sestřička jakbysmet. Vřele doporučuji.
S paní doktorkou jsem byla moc spokojená. Byla pečlivá a vyléčila mě.
Výborná paní doktorka, chodím k ní několik let a vždy mi pomůže, děkuji za péči kterou mi věnovala.
S touto doktorkou jsem byla velmi spokojená. Vyléčila, co jsem potřebovala a byla milá, tedy vše, co od doktora potřebuju.
Myslím si,že je to dobrá kožařka.byla jsem u ní s 15 měsíčním synem,jen na záskok za mojí kožařku,která byla na dovolené.paní doktorka byla moc slušná,milá a vztřícná a opravdu synovi pomohla.
je to skvělá lékařka
S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Chodím k ní řadu let již od dětství a všechny problémy jsme vždy vyřešily. Je velmi pečlivá a hlavně milá, což není zrovna zase tak časté. V čekárně se sice čeká, ale to rozhodně upřednostňuju před objednáním za 3 měsíce, jak jsem se s tím setkala jinde. Nyní se u ní opět léčím, objevila se mi lupénka a paní doktorka mě podržela jak psychicky, tak držíme i toto složité onemocnění pod kontrolou. Za mě tedy palec nahoru.
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze