Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Poliklinika Rokycanova Jiný

Já tedy moc nechápu ty negativní komentáře. K paní doktorce chodím cca od svých 15 let. Naopak mně vyhovuje, že v čekárně nemusím trávit hodiny, že se lze objednat přes internet a pokud je vše v pořádku, nerozumím tomu, proč bych v ordinaci měla trávit půl hodiny. Kdykoli jsem se na cokoli zeptala, dala mi jasné vysvětlení a kdykoli jsem měla nějaký problém, vždy ho vyřešila. Asi by si stěžovatelky měly uvědomit, že je to lékařka, která léčí a ne psycholožka, k níž si chodíte vyprávět.

R
Umístění: Poliklinika Rokycanova Prevence

Paní doktorce a sestřičce moc děkuji za lidský a profesionální přístup.Vždy jsou milé, usměvavé a dodávají pozitivní energii.
Že srdce přeji pevné zdraví. Vřele doporučuji.
Romana

K paní doktorce chodím už velmi dlouho a jsem spokojená. Všechno vysvětlí, dotazy bez problému zodpoví. Objednání přes internet je pohodlné a čekací doba minimální. Velmi příjemná sestra.

Dnes jsem byla u paní doktorky poprvé a musím potvrdit všechna kladná hodnocení. Sestřička i paní doktorka velice příjemné, vše vysvětlí, řádně vyšetří a nemáte dojem, že obtěžujete. Přešla jsem od doktora Lotka a byla jsem velice mile překvapená, jak může lékař jednat s pacientem. Jsem velice vděčná, že mne zde přijali.

S paní doktorkou jsem velice spokojená :) všechny problémy mi vyřešila naprosto zázračným způsobem, vyšetření nebolí, je milá, příjemná a změnu prášků mám také za sebou a v klidu mě vyhověla. Jak říkám je skvělá :)

Paní dr. i sestřička mají s námi se všemi velkou trpělivost. Važme si toho, protože to není u mnoha z nás samozřejmostí.
Komunikace ze strany obou žen, je velmi vstřícná, pokud o to ale stojíme a snažíme se o to i my jako pacientky.
Snaha by měla být na obou stranách a pokud se nám něco nelíbí, tak to máme řešit na tom daném místě.
Na těchto stránkách se některé pacientky staví do role nad P. dr., a nosánek je trochu výš, než kde by měl správně být. Možná tyto dámy nezažily komunistický systém zdravotnictví. jana

Nechápu negativní ohlasy na paní doktorku... chodím k ní od svých 15 let, kdykoliv sem měla jakýkoliv závažnější problém paní doktorka mi vždy pomohla a poradila jak ho dál řešit takže s názory že jakmile se objeví nějaký problém tak paní doktorka není schopná pomoct nechápu, protože mě pomohla vždycky a vždycky dobře !! Nyní prožívám své první těhotenství a od paní doktorky pociťuji silnou profesionalitu a né jen od ní i od sestřičky která je vždy milá !!! Paní doktorka byla a je vždy milá,tedy na mě tak působí takže taky nechápu názory typu že je jak kakabus to mi na ní vůbec nesedí ! Myslím že je kapacitou ve svém oboru a nemohu si na ní nijak stěžovat !!!

S paní doktorkou jsem absolvovala dvě těhotenství, vše v pořádku. Věci vysvětlí spíš až když se člověk zeptá, ale dozvěděla jsem se všechno, co jsem chtěla. Nemám s ní žádnou špatnou zkušenost. Sestřička je velmi milá, při druhém těhotenství mi vždycky ochotně pohlídala dítě.

Zcela si získala moji důvěru jsem nadmíru spokujená.

Nevím, proč paní doktorku stále ponižujete dámy. Já k ní chodím již 16. rokem, a nemůžu si na ni ani jednou jedinkrát stěžovat. Každý rok, když k ní jdu na prevenci, mi poctivě udělá stěry a podívá se přes mikroskop. Za 16 let, co jsem u ní, jsem měla taky několikrát záněty. Pokaždé mě prohlédla a předepsala mi odpovídající léky. Nemohu si na ni stěžovat. Paní doktorko, nedejte se.