Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Poliklinika Rokycanova Jiný

Kontrola po šestinedělí - v podstatě celkem nezájem. Nezkontrolována jizva, žádný zájem o potíže (inkontinence po porodu), pouze ihned nabídka antikoncepce.

B
Umístění: Poliklinika Rokycanova Jiný

K paní doktorce jsem chodila roky. Její postup vyšetření byl necitlivý, často jsem krvácela i několik dnů po vyšetření. Když jsem jí upozornila na problém, že mám bolesti v podbříšku při styku, tak mi řekla, že je to normální.
Změnila jsem doktora a zjistili mi nakonec, že mám myomy v děloze, které jsou takové velikosti, že tam musely být několik let. Paní doktorka Veselá si jich nejspíš nevšimla. Opravdu nedoporučuji.

Umístění: Poliklinika Rokycanova Jiný

Paní doktorka vyšetřuje velmi necitlivě. Vyšetření je bolestivé a následuje krvácení. Je neempatická a studená. V těhotenství mě ani neposlala na vyšetření na cukr, i když jsem měla hraniční hodnoty od obvodní lékařky. Samozřejmě se na to přišlo pozdě. Vypěstovala jsem si takovou fobii z gynekologů, že jsem raději 3 roky k žádnému nešla, až jsem nakonec přešla jinam. Tam jsem teprve zjistila, že lékař může být milý, empatický a vyšetření nebolí.

Paní doktorka má velice laksní přístup chodila jsem k ní poměrně často s obrovskými bolestmi v podbříšku před či v průběhu menstruace a její jedina opakovaná rada byl Ibalgin. Pokaždé když jsem k ní šla jsem byla za 5 minut venku bez znamky pomoci a stale se zdravotnimi problemy... Paní doktorka je vždy se vším velice rychle hotova bez dukladnosti hlavně aby jste byli už pryč...Můj problém se vyřešil až tehdy když jsem přešla k jiné pani doktorce která mi udělala všechna možna vyštření díky kterým jsem skončila na operačním stole. Kdyby mi na to přišli dříve nedopadlo by to tak drasticky jak to dopadlo... Tohoto lekáře vám drahé ženy a maminky rozhodně nedoporučuji pokud chcete lekáře který se o vám postará za jakekoli situace s plným nasazenim...

Nechápu, jak Paní doktorka může vůbec vykonávat tuto činnost.Musím souhlasit se všemi negativními názory. Přesně, jak zde bylo již několikrát zmíněno - Paní doktorka super jen do té chvíle, než se neobejvil nějaký problém a to ani nemluvím o bolestivých prohlídkách. Brala jsem antikoncepci a na Paní doktorku jsem se obrátila stím, že nejspíš něco není v pořádku, že mám neskutečně velké křeče v podbříšku .Samozřemě, že mi bylo řečeno, že to je normální. Když jsem přišla za Paní doktorkou po druhé s problémem, co se týče mé antikoncepce a to konkrétně s tím, že jsem už třetí měsíc nedostala měsíčky(zdůrazňuji, že jsem nenavazovala po dobrání prášků na další balíček)a do toho všeho musím nosit každý den intimní vložku, protože mám silné výtoky.Bylo mi řečeno, že je to naprosto v pořádku.Tak a to byla poslední třešnička na dortu.DOPORUČUJI K PANÍ HANĚ VESELÉ NECHODIT!!.

S paní doktorkou spokojená nejsem, je neutrální až chladná. Chápu, že se celý den dívat pacientkám mezi nohy není asi to nejlepší zaměstnání, ale když něco dělám snažím se to dělat pořádně. Za paní doktorkou jsem byla na preventivní prohlídce a když jsem na její otázku, zda mě trápí nějaký problém odpověděla, že ano že mi nevyhovuje antikoncepce, protože jednou za čas, tři týdny krvácím a týden kdy mám mít pauzu a tím pádem i menstruaci ji nemám tak mi odsekla, že tohle není na změnu prášku, ale že jestli budu chtít tak mi je změní. Takovýto přístup se mi od lékaře nelíbí, antikoncepce nejsou žádné zobací bonbónky a může v těle nadělat paseku :-( lékaře měním a doufám, že má následující lékařka bude vstřícnější.

Když můj nový lékař viděl zprávu od paní doktorky, řekl, že s touto medicínou nesouhlasí... myslím si, že mi spíš uškodila, než pomohla. Ještě ke všemu taky vystresovala. Paní doktorka nevysvětlí nic, jak by taky mohla, když jsou mezi pacientkami 7 minutové objednací intervaly?! Jsem ráda, že jsem se nenechala ovlivnit jejím rozhodnutím a vyhledala ještě někoho jiného, protože jinak už jsem si mohla píchat injekce a brát hormony, opět zbytečně! Vždycky jsem se jí zastávala, když mi ostatní doporučovali, ať jdu od ní. Věřila jsem jí! Vše bylo ok, než nastal nějaký problém. U paní doktorky jsem skončila, už nikdy více!

Souhlasím s negativními komentáři. Paní doktorka je "v pohodě" jen když nic nepotřebujete. Jakmile se ale objeví problém, neví si rady. Nehledě na to, že pokud bych za ní nepřišla, že mám problémy, ani bych nevěděla, že mám špatné výsledky stěru. Na koho si stěžovat ovšem nemohu je sestřička. Ta byla vždy milá....samozřejmě, že přednější je však odbornost doktorky. Jen odbornost je potřeba asi hledat někde jinde...

Paní doktorka je myšlenkama asi někde jinde.Také jsem tam chodila,ale po jednom neúspěšném zákroku a jejímu přístupu k tomu jsem raději odešla.

Tuto doktorku opravdu nedoporučuji. Od svých 18 let jsem chodila ke specialistce v oblasti gynekologie, ale protože jsem se přestěhovala, tak jsem zašla k této doktorce a moje zděšení nebralo konce. Na šílené bolesti v podbřišku, kdy jsem měla zánět jako blázen, mi předepsala Utrogestan, i přesto, že mám leidenskou mutaci a v závěru mi řekla, že by bylo vhodné, když mám nepravidelnou menstruaci, vyřešit ji antikoncepcí, kterou nemohu ani omylem! Vzhledem k tomu, že jsem jí měla s kým porovnat a svoje zdravotní rizika dobře znám, tak jsem tam byla naposledy v životě a vrátila se k odbornici, i když to pro mě znamená dojíždění. Takže závěrem, UŽ NIKDY VÍCE!