MUDr. Hana Šuňavská

Havlíčkovo náměstí 94,Galerie Florián, Písek

• I

Ing. Kašpar František
    21.5.2013
    Přátelé, u paní doktorky Šuňavské není opravdu co řešit. Odbornost, pečlivost a k tomu neskutečná lidskost je samozřejmostí. Vím o čem píši, v těchto dnech je to už celých 20 roků, od mojí první návštěvy v její ordinaci.

• R

MUDr.Šuňavská je vynikající profesionál, pečlivá ,šikovná a ochotná lékařka,kéž by takových bylo více!!
    Vřele doporučuji !!!!

• R

Paní dr. Šuňavská je špičková lékařka a odborník ve svém oboru, zachránila mi zuby i důvěru ke všem zubním lékařům. Kdyby změnila místo působnosti, pojedu za ní třeba napříč republikou.
    Vřele doporučuji ! ! !
    Romana Malečková

• N

Kolik pacientů tolik názorů, ale p. dr. Šuňavská, je velmi dobrá lékařka. Léčila jsem se u ni dlouhá léta, od doby co v Březnici začínala. Nebýt ji, tak v produktivním věku bych měla zubní náhradu. Vždy byla přívětivá a lidská s velmi pěkným a trpělivým vztahem k dětem. Bohužel už jsem ve věku a bydlím v Praze a nemám možnost do Březnice cestovat. O jejích kvalitách, svědčila i vždy plná čekárna. Vřele doporučuji.

• .. ano, že vysloveným "estétům" se nemusí vždy vše zamlouvat - to se nechá pochopit, ale vše je přece věcí diskuze a domluvy a to před daným zákrokem. A obzvláště zubař(ka), to je lékař ke kterému musíte mít důvěru a to již před usednutím do jeho křesla. Pokud tu důvěru necítíte k MUDr.Haně Šuňavské, jděte jinam! Já tuto důvěru mám, její vystupování je příjemné, ruce má zlaté ... já si nemohu stěžovat.

• Jen a jen chvála. S paní doktorkou mám jen dobré zkušenosti. Všechny zákroky super. Positivní přístup k pacientovi. Spokojenost.

• Jsem hluboce znechucen touto "drbárnou", kterou jsem náhodně otevřel, zvláště, když velmi dobře znám úroveň většiny březnického obyvatelstva. Mám s MUDr.Hanou Šuňavskou jen ty nejlepší zkušenosti jak z hlediska velmi vysoké odbornosti,tak co se týká skvělého lidského přístupu ke mně jako pacientovi. Kolik takových odborníků, za kterým dojíždí pacienti nejen z Prahy, ale i hodně zdaleka, Březnice má?

• Já i celá rodina jsme dlouholetými VDĚČNÝMI pacienty PANÍ DOKTORKY ŠUŇAVSKÉ. Nepoznala jsem za svůj dlouhý život lepšího, pečlivějšího, zodpovědnějšího lékaře a to nejen stomatologa.
    Máte snad pocit, pane předchozí, že stomatolog = opravář zemědělských strojů? Že opravdu jen něco vyvrtá, zaplácne, případně vyhodí? Byl jste někdy na stomatologické klinice? Umíte si představit, co všechno se dá v ústech "zvorat", prošvihnout, přehlédnout, či naopak zachránit, kolikrát může jít o život? Třeba právě zachraňováním hnijících zubů... Když nerozumíte, prosím, nekomentujte.
    A chování paní doktorky? Nemohu si vynachválit. Ale jak by se měli lékaři chovat
    k pacientům vulgárním, sprostým, agresívním? A jak k takovým, kteří si nejsou schopni vyčistit ústa ani tehdy, když jdou k lékaři.. To se po zákroku snadno může udělat zánět nikoliv vinou lékaře.
    Zažila jsem v čekárně u paní doktorky neskutečné věci, ale bohužel pouze ze strany pacientů. Za mnohé mi bylo opravdu stydno. Obdivovala jsem paní doktorku, že dokázala takové chování rázně vyřešit. Konec konců - na sprostý pytel sprostá záplata. Jaké stopy však tito "lidé" zanechávají na jejím zdraví.. Také je to člověk všimli jste si? Jak se má pak soustředit na dalšího pacienta.. A také bývá sama častěji nemocná, ale to už si vážně strašně dovoluje, však za to též dostala vynadáno!
    Dík, paní doktorko, za Vaši obětavou a vysoce odborně fundovanou péči o zdraví mé rodiny a zvláště o moje. Kéž bych se takové péše dočkala i u jiných lékařů.

• Pani zubařka je suprová zubařu se bojim,ale ona mi to pomohla překonat opravdu moc šikovná.Mám korunky na předních zubech a už mi drží přes tři roky opravdu klobouk dolu. Marešová

• Paní doktorka je naprostý profesionál, její rázné a rozhodné vystupování naprosto vítám, raději půjdu k někomu, kdo mi vždy pomůže a poradí si s jakýmkoli mým problémem než k úslužnému lékaři, který mi ale v podstatě skoro nepomůže.
    Jsem stálý pacient, takže mohu zodpovědně říci, že jsem s její péči navýsost spokojena. Myslím si, že kdo poslouchá její odborné rady a chodí na pravidelné prohlídky, ten nemůže, stejně jako já, mít skoro žádné problémy!!!Vyjma akutních, které se nedají ovlivnit péčí lékaře.
    Je smutné, že na těchto stránkách lidé nehodnotí objektivně chování lékařů. Ani fakticky, zda jim pomohli či nikoli, uvádí zde své výkřiky lidé, kteří si nejspíše zhrzeně kompenzují své mindráky z toho, že si neumí ani vyčistit správně zuby!!!
    A ještě smutnější jsou reakce lidí, kteří jim přitakávají, aniž by často měli osobní zkušenost!
    Osobně si myslím, že lékař, který má buďto pouze naprosto pozitivní nebo naopak výrazně negativní hodnocení stojí za návštěvu:-)
    V jakém to žijeme státě?, když se zde čest lékařů neposuzuje podle jejich odborné způsobilosti a schopností, ale podle úslužnosti a způsobu léčení: neublížím, nepomůžu!, jež pak hodnotí pologramotná individua

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli berete lidí nastálo, děkuji předem za odpověď.

Vzhledem k tomu, že dotaz není podepsán,nebudu na něj odpovídat. Šuňavská

MUDr. Hana Šuňavská