Nám. SNP 4, Ostrava
sklářová
Jsem velice spokojená, doporučuji.
Kůrková
K paní doktorce jsem chodila od narození a ted tam mám děti a vnučku.je velmi dobrá a nikdy jsem s ní neměla potíže.proto doporučuji ostatním.
K paní doktorce Šimečkové už chodím několik let a jsem s ní velmi spokojena je milá, vstřícná a vždy mi pomohla. Je prostě skvělá.
K paní doktorce Šimečkové jsem chodila s mými dětmi už před 27lety a byla jsem vždy spokojená! Dnes navštěvuje paní doktorku moje dcera se svym synem . Je velice ochotná všechno vysvětlit mladym maminkám . Milá a moc příjemná , co více si přát!! Děkujeme paní doktorko ..... Adamčíkovi
K Paní doktorce jsem chodila já jako dítě a vždy mi pomohla.Paní doktorka je velice příjemná.Teď k ní chodím i s mou malou dceruškou.Paní doktorku jen DOPORUČUJI.
Byla jsem spokojená s péčí.
K paní doktorce jsem chodil 19 let. Nikdy jsem neměl žádné problémy, je vstřícná, zkušená a k dětem se chovat rozhodně umí. Rozhodně doporučuji. RK.
Paní doktorce patří moje velké děkuji, protože mojí dceru léčila jiná doktorka a byla měsíc nemocná, a přešli jsme k paní doktorce Šimečkové a za týden byla malá zdravá. Perfektní volba doktora pro všechny, doopravdy doporučuji. Dornaiová
Paní doktorka velmi schopná lékařka, antibiotika nepředpisuje za každou cenu, vždy je ochotná poradit (i telefonicky). I přesto, že jsme se přestěhovali z jejího obvodu, dětského lékaře jsme neměnili a raději dojíždíme přes celé město . Je moc hodná a děti k ní rády chodí, nebojí se. Jsme velmi spokojeni.
supr!