Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Štěpánová M.
Mnohokrát děkuji paní doktorce za úspěšnou léčbu.Je to lékařka na svém místě - je milá, vstřícná, vše vysvětlí. Mohla by jít příkladem ostatním lékařům jak po odborné stránce tak chápavým a milým přístupem k pacientům. Chválím i její sestřičku.
Monika Gaidečková
Je to skvělá paní doktorka,opravdu se ve svém oboru vyzná,vždy poradí a je velmi příjemná.Musím dodat i to že i sestřička je velmi příjemná,prostě skvělý tým.
Karolína
Skvělá paní doktorka, je to opravdu odborník ve svém oboru a vždy člověka dokáže pochopit a snaží se mu pomoct. Ochotná, usměvavá a paní sestřička je skvělá. Té patří také velké díky.
S takovým přístupem, jako u paní doktorky, jsem se už hodně dlouho nesetkala. Je milá, hodná, vstřícná, vše vysvětlí na dotazy odpoví!!!!A hlavně pomůže. No prostě anděl. PS: chci pochválit i sestřičku.
Vstřícná a vždy ochotná pomoci, spolehlivá,odborník.
Skvělá paní doktorka i sestřička,obě velice vstřícné a ochotné,všem doporučuji!!!
Paní doktorka je nejlepší lékařka, jakou jsem doposud poznala. Milá, vstřícná, při provádění zákroků jemná a citlivá. Mohu jen doporučit. Škoda jen, že s ní nechce VZP uzavřít smluvní vztah, ošetření si musím hradit. I tak bych ji nevyměnila.
Prima lékařka, moc doporučuji!!!
Paní doktorka je moc milá, vstřícná, snaží se pomoct. Ne vždy to vyjde, ale to je jasné, není jasnovidec. U ní mám pocit, že se nedrží striktně pravidel, ale zkouší i nové věci, hlavně aby zabrali u pacienta.
S lepším přístupem jsem se ještě nikdy nesetkala! Ochodná, hodná, svědomitá a jemná, že jsem zákrok necítila! Jana