Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
Petr J.75
Úplně naprosto v pohodě Paní doktorka. To že se čeká třeba 30 min je v pořádku, vše ochotně vysvětlí. Sestřičky také moc příjemné. Nemám co bych vytknul.
MH
Paní doktorka je velice vstřícná, vždy si udělá čas, aby vše vysvětlila, a hlavně se snaží najít příčinu problémů. Sestřičky taky moc ochotné. Mohu jen chválit! Víc takových lékařů.
Jiřa
Musím se přidat k pacientům, kteří jsou s paní doktorkou spokojeni. Chodím k ní už asi 8 let a nikdy žádný problém. Sestřička také velice příjemná, vstřícná a šikovná.
Vendula
Paní doktorka mi velice pravděpodobně zachránila život svou pečlivostí. Jí i sestřičce patří velký dík nejen za péči lékařskou, ale i za lidský přístup, soucit a podporu. O všem jsme se pobavily, všechno mi vysvětlila, zkonzultovala s mým názorem a mými zájmy.
Doba objednání bývá pro rutinní prohlídku sice dlouhá, ale u této odbornosti je to běžné. Časy objednání dodržuje, jediné, s čím bývá problém, jsou odběry (hlavně když se v daný den objednává rozšířené testy), to se mi jednou čekání protáhlo i na dvě hodinky. Za odměnu si ale člověk ani nevšimne, že do něj sestřička už píchla jehlu. :)
hanulig
Chodím k paní doktorce téměř 10 let a jsem s ní VELMI spokojená! I moje mamka je její pacientkou a je spokojená s péčí i přístupem. Z mojí strany-pečlivá péče o mě v době těhotenství i po porodu, čehož si velice cením.
IlaR
Paní doktorku můžu jen vřele doporučit,nedejte na negativní reakce,se sice krapítek přísná,ale i když máte svůj názor a konzultujete ho s ní,vždy je milá a ochotně poradí,,i léky dává zadarno,když jste v úzkých a kdyby jste je měli vyzvedávat za peníze v lékárně na které nemáte,dá vám je v ordinaci.Já k paní doktorce chodím už přes 12 let,teď jsem prodělala celkovou operaci odejmutí štítné žlázy bere mě i v naléhavých kontolách a to neprodleně. Opravdu je moc milá a vstřícná a sestřička Deniska to samé . Dávám jim oběma nejvyšší počet hvězdiček. Jen tak dál. IlaR
ptacicek
Paní doktoru i sestru hodnotím velmi kladně. Na návštěvě jsme se domluvili v nejkratší možné době, v čekárně jsem vůbec nečekala a paní doktorka mi skutečně velmi pomohla.
Děkuji mnohokrát.
Sarka
Vynikající lékařka. Všechno vysvětlí, je trpělivá a radí i po telefonu :) sestřička rovněž příjemná. objednací hodiny se snaží dodržovat. naprostá spokojenost. velká výhoda je i sono v ordinaci - nebývá zvykem, co mám zkušenost.
evad.kolar
Paní doktorka se mnou jednala nanejvýš profesionálně a vlídně. Moji poruchu mi dobře vysvětlila a kromě odborného lékařského názoru mi pomohla i lidsky a psychologicky se nedívat na problém jako nepřekonatelnou překážku. Sestřička skvělá, příjemná, a tak šikovná, že jsem jí ani nevěřil, že už mi fakt odebrala krev. :-)
Mike