Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
G.P.
Paní doktorka může být stokrát dobrý odborník, ale když tam člověk tvrdne pokaždé jen kvůli tomu, ze paní doktorka bere začátek ordinační doby více než orientačně, má chuť chodit jinam. Ačkoliv má na ceduli napsanou ordinační dobu od 8 hodin, tak jsem nezažila, že by přišla pred půl devátou. To samé po polední pauze. Obcasné zdrzení se pochopit dá, pravidelné NE! Sama pracuji v soukromé ambulanci a toto jsem tedy nezažila. Trochu se divim, ze tu čtu jen samou chválu, protože v čekárně nadávají všichni. Práce sester je naopak nad očekávání dobrá!!!!
Nedoporučuji paní doktorku těm, kteří jsou zvyklí přemýšlet vlastní hlavou o své nemoci a kteří chtějí zjišťovat informace, ptát a mít i vlastní názor, který by rádi konzultovali. Po první a poslední návštěvě jsem zjistila, že to v této ordinaci není možné. Paní doktorka byla mírně nadřazená a urážlivá. Sestřičku má ovšem milou a sympatickou.
KV
Bohužel se musím připojit k zápornému názoru. Co se týče prohlídky, paní doktorka je sice přesná a pečlivá, ale velice uspěchaná a není ochotná probírat se mnou mé onemocnění do detailů. U lékaře bych ocenila klidnější přístup. Janča
Přístup paní doktorky k pacientům je naprosto katastrofální. I přes zjevné zdravotní problémy pacienta, se drží toho, co je dáno v tabulkách a platí obecně. Individuální rozdíly mezi pacienty není schopna připustit. O jakýchkoli komplikacích nechce slyšet - vše smete ze stolu se slovy, že jsou to pacientovy subjektivní pocity. Je neskutečně arogantní a vysmívá se pacientům do obličeje. Posledně mi dokonce řekla: "Co to tady melete za nesmysly?" Veškeré informace o nemoci jsem si musela zjistit sama pomocí informací z internetu. Chod ordinace je velmi pomalý, není vyjímkou, že na pouhý odběr krve se čeká hodinu nebo i déle. Je to omyl lékařské fakulty.