markiii8
Pan Doktor Profesionál, se kterým je spokojená celá naše velká rodina. Ochotný, vstřícný a spolehlivý. Své pacienty léčí lidsky, nejde mu o zisk. Za nic na světě bychom neměnili.
Beatrice
žiji vtalii, zname drahotou zubních ošetření, po n+kolik let se obracím na služby mudr.Navrátila v Odrách . vřele doporučuji.vždy vstřícný a snaživý najít si čas, výborné spojení sestřička , lékař.
Božena Šmerdová, Řím
Doktor který je odborníkem ve svém oboru. Lepšího jsme nepotkal. Už jsem i za ním letěl i ze zahraničí.
Pan doktor Navrátil, je jedním slovem kapacita. Nevyměnila bych ho ani za zlaté prase. I když vzhledem působí nepřístupně a tvrdě, je citlivý, vstřícný a moc super doktor. Jsem za něj moc ráda. Lucie Skálová
Velmi slušný, poctivý a nejlepší stomatolog pro děti i dospělé v Odrách.
Poprvé mne k němu zavedl v pěti letech můj tatínek a nyní i já za ním chodím se svým synem. A vždy rychle, pečlivě a skoro bezbolestně. J. Stupárková
Jsem z Čech a v Odrách jsem byl na dovolené. Hned druhý den v sobotu mě strašným způsobem chytnul zub. Zajel jsem tedy v neděli na pohotovost do Ostravy-Fifejdy - doktorka mě odbyla za 5 minut. Bolest přetrvávala, pusa natékala. Zkusil jsem tedy v úterý PANA doktora Františka Navrátila. Velice příjemný a vstřícný, od pohledu skromný a hlavně vynikající PAN ZUBAŘ. Opravdu jen tiše závidím Odersku,že má takovou kapacitu. Zažil jsem již spousty zubařů, ale tento nemá absolutně žádnou konkurenci a moc bych si přál kdyby takových bylo čím dál tím více. DĚKUJU MOC PANE DOKTORE za pomoc. A samozřejmě i sestřičce. S pozdravem Ján Knotka.
Pan Zubar s velkym Z. Ziji v zahranici, kde nemam odvahu zubare navstivit, [nekvalitni lecba za nehorazne penize], proto vzdy jednou rocne vyhledam sluzeb pana Navratila a nemohu si ho vynachvalit.
komoko
Je nejlepší
Jan
Vynikající zubař, s citlivým vztahem k pacientům (a to se u zubaře opravdu hodí). Zachránil mi zub před vytrhnutím trpělivou léčbou. Sám jsem již navrhoval vytrhnutí, ale pan doktor, to zkoušel ještě a ještě a nekonec se povedlo!Chodí k němu celá moje rodina včetně dětí. A děti se k zubaři moc těší a to mluví za vše.
Toya
Trpím velmi těžkou zubařofobií, a PAN doktor má velmi citlivý přístup ke svým pacientům. Nevymenil bych ho za žádného jiného. Ten chlap je k nezaplacení, kéž by takový mohl být celý zdravotnický personál v ČR. Pane doktore, dík, že jste.