Zobrazit ostatní profily genetiků v okolíCeník
U dr. Lošana jsem byla během těhotenství 3x a mám jen výbornou zkušenost.Já se narodila s vrozenou vadou a pan dr. si mě sám pozval na další bezplatné vyšetření, aby měl jistotu, že mimi je v pořádku. Na všechny otázky odpověděl, byl velmi milý a když jsme chtěli udělat 3D ultrazvuk, tak mimi zrovna bylo natočený tak, že by nebylo nic vidět. Hned nám nabídl termín za týden, že snad bude mimi už v lepší poloze a opravdu bylo. Nic nebyl pro dr. problém. Velmi příjemná zkušenost
Je prostě profesionál a kolegove to samí, byby na nas tak milý a dokazaly nas ozbrojit od nejistoti a strachu. Vše vysvětlili a dokonce nás doporučily i jinem seciálním vyšetření. moc děkuji Hanka K.Varu
velmi milí a vstřícní
Petra G.
Po delší době jsme se s manželem setkali s doktorem, který má velmi citlivý přístup k pacientovi, je to obrovský profesionál, už jsem ani nedoufala, že takové lékaře ještě u nás najdeme. Děkujeme za všechno
Hana Š.
Velice profesionální a zároveň lidský přístup. I nepříjemná sdělení dokáže prezentovat s respektem k pacientovi. Je ochoten poskytovat vysvětlení i konzultace "laikům" a samotné vyšetření probíhá naprosto náležitě na úrovni s ohledem na individualitu pacienta. Děkuji, že se ještě stále najdou takový Lékaři.
L.C.1975
Vynikající lékař i člověk,naprostý profesionál!Vynikající jednání,včetně personálu.Všem doporučuji!!!
MORAIMA
Naprostý profesionál!!!!!
Jana R.
Vynikající lékař i člověk!
Milan
Velmi dobrý a vyhlášený lékař po Plzni.