Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
BV
Krátký objednací termín, účelná komunikace, přesná diagnostika, výborný operatér.
Pavel Kačinsky
Diagnóza, vysvětlení, operace kyčle / umělý kloub/, chodím lépe než předtím. Funguje to.
Vera
Děkuji panu doktorovi za ukázkovou péči a přístup k pacientovi. Díky němu a jeho odborným znalostem po 10 letech zase normálně a bez bolesti chodím. Za celých 10 let jsem se nesetkala s lékařem, který by se opravdu snažil můj problém vyřešit jinak než injekcemi proti bolesti. Moc děkuji
Jitka
Výborný ortoped, který se nespokojí s průměrným výsledkem. Vždy mi vše podrobně vysvětlil a díky němu mám dnes ruku naprosto v pořádku.
Díky němu a p. Štulíkovi a celému jeho týmu můj otec chodí a funguje. Akorát ho vezou na 7 operaci, ale vím, že je v nejlepších rukou. A pokud je arogantní tak fajn, ale jako lékař je vynikající!!!!!
Nevím, co je kritériem k hodnocení, mně pan doktor z hlediska odborně laického vše vysvětlil, i když na můj vkus možná příliš stručně. S ošetřením jsem byl celkově velmi spokojen. Pavel Kovařík
Kuderba
delal mi novou nohu, nadhera.
pepas
Operoval našeho tatínka k jeho i naši naprosté spokojenosti.
K jeho zítřejšímu svátku mu přejeme všechno nejlepší
Zdenek
s tak skvelym auzasnym clovekem sem se jeste nesetkal moc vam dekuji pane doktore
Maria
k panu doktorovi chodim uz nekolik let a je to bajecny clovek a vynikajici lekar.s takovou kapacitou sem se jeste nesetkala,jsem mu moc vdecna.