- 1. LF UK - obor stomatologie, všeobecný směr

- praxe v několika privátních stomatolologických centrech
- pravidelná zahraniční i domácí školení i kongresy
- specializuje se na stomatochirurgii, implantologii a protetiku
- Školitel společnosti Nobel Biocare a F.M.D. pravidelné školení kolegů stomatologů a šíření nejnovějších poznatků z oboru implantologie mezi odbornou veřejnost.
  • zubní lékař - stomatolog

Ortodontická konzultace

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: MALO CLINIC Prague

První návštěva u pana Doneva byla super. Pan doktor byl usměvavý, komunikativní, vše bez bolesti. Druhá návštěva už byla o poznání horší, sotva pozdravil, během vyšetření se mnou nekomunikoval. Začal mi plnit kanálky, ani mi neumrtvil zub - vyšetření bylo velice bolestivé.Vzhledem k tomu, že už jsem byla na několik takových vyšetření u více doktorů vím, jak je důležité při této práci mít v ústech blánu, tak aby se do zubu nedostaly sliny apod. Pan doktor vše dělal bez blány. Vzhledem k tomu, že zub stále zlobil, šla jsem znova k jinému zubařovi, kde jsem se dozvěděla jak pan doktor velice neprofesionálně zub zaplnil. Nejen že mam výplň v zubu, ale i pod zubem. Konec vyšetření byl takový, že pan zubař se otočil ke svému stolku, neřekl mi ani slovo, takže jsem nevěděla, zda je hotovo či ne.

Pan Donev mi dělal rovnátka Alphalign tzv.neviditelna rovnátka za cenu okolo 100 000tis! A jsem z něj dost zklamaná sliboval že budu mít rovné zuby za rok a půl a nakonec jsem je měla přes 3 roky a ještě s neuspokojenym výsledkem za tuto cenu která je opravdu vysoká si myslím že bych měla mít perfektní úsměv! Pak když mi dělal retenční drátek tak mi ani ne po týdnu spadl no prostě katastrofa! A to ani nepíši když se objednáte na čas tak stejně čekáte déle několikrát se mi stalo že jsem čekala i hodinu!!!našla jsem si jinou zubni kliniku a jsem spokojena..nikdy jsem žádné recenze nepsala ale tohle mě tak naštvalo že jsem musela...

Šla jsem k panu doktorovi s velkou duvěrou o to větši je me zklamani po vytaženi zubu mam ještě třetí den otok a to diky tomu že mě zub proti bolesti umrtvoval tak jak jsem to nikdy ještě nezažila.Pusu jsem měla znecitlivěnou ještě 3 hoiny po zakroku,z ordinace jsem odchazela otekla ač jsem tam přišla bez bolesti i bez otoku. Asi nejsem pro p.ddoktora zajimava pacientka protože nechci žadny iplantat ani nic podobneho a normalni peče o zuby p.doktora nezajima z toho neni žadny pořadny zisk .PANE doktore diky ale už nikdy viceNejlepši bude takove pacienty jako jsem ja prostě vubec nepřijmat bude to lepši pro vas i pacienta.PROČ SI KAZIT POVĚST. V.Ř

Pan doktor velmi žertuje, pouští bezva filmy, které pouští pro sebe, protože pacient na monitor stejně nevidí, ale zubní plomba za 1500 se mi rozpadla do týdne a u nové korunky za 7000 (i s korenovou nastavbou) mám mezeru ze které po jídle vyšťourám ještě další porci.